2777
2789
عنوان

شوهرم 😝

280 بازدید | 15 پست

من تو زندگیم خیلی مشکل دارم الان هم دارم ولی یه مدته رو خودم کار میکنم خداییش خوب جواب گرفتم راستش دیگه اخم نمیکنم زودم ناراحت نمیشم اون لحظه دیگه هیچی نمیگم ک عصبی وناراحتم الان یه مدته شوهرم اخلاقش بهتر شده سر شب به هم گفت تو رو خدا دیگه دعوا نکنیم مامشکل بزرگی نداریم ک نشه با حرف حلش کرد از خیلی از کاراش حرصم میگرفت ولی الان کلا بیخیال شدم هم خودم راحتم هم میونه امون بهتر شده رو خودمون کار کنیم فقط انرژ ی مثبت موفق باشین خانوما 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین از کجا یاد گرفتی

از هیچ جا یاد نگرفتم ب این نتیجه رسیدم من نمیتونم اون رو تغییر بدم ولی خودم رو چرا باور کنین خیلی اولش سخته شاید دوباره هم بلغزم ولی دیگه ول کن بیخیالی نمیشم تا تهش ادامه میدم دورادور حواسم ب زندگیم هست ولی خیلی دیگه نمیجنگم

آفرین یه چیزی بگم ...همه ی زنها جزئی نگر و همه ی مردها کلی نگر اگر زن و مرد این جزئی و کلی نگری &nbs ...

اره واقعا من از چیزایی حرصم میگرفت ک اون اصلا بهش توجه نمیکرد وهمین بود ک حرف هم رو نمیفهمیدیم الان دیگه خیلی الکی گیر نمیدم 

کار عاقلانه ای کردی از  زندگی الذت ببر باوجود همه ی مشکلات واقعا زندگی ارزش ناراحتی و اعصاب خوردی بی دلیل نداره 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
کار عاقلانه ای کردی از  زندگی الذت ببر باوجود همه ی مشکلات واقعا زندگی ارزش ناراحتی و اعصاب خور ...

سخته عزیزم رسبدن ب باور اینکه زندگی ارزش هیچی رو نداره ک بخوای الکی دعوا ناراحتی وجنگ راه بندازی خیلی کوتاه تر از اونیه ک ما ب خاطرش دلها میشکونیم خیانتها میکنیم زندگی ها رو خونه ها رو ویران میکنیم امیدوارم همه عاقبت ب خیر بشیم وتنمون سالم باشه 

واقعا خوش ب حالت من بارها تصمیم گرفتم ک تغییر کنم الانم برا چندمین بار دارم کتاب میخونم ک بیخیال شم ...

مطمئن باش از من عصبی تر نبودی من 34 سال با اغده و کینه وحسادت و ترس زندگی کردم نمیخوام بقیه عمرم ب تباهی بره همین امشب مادرشوهرم با حرفش داغم کرد ولی دیگه ناراحت نشدم زود بی خیال شدم و فقط خندیدم ودر کمال ناباوری دیدم ک اون بیشتر حرصش گرفت ک شوهرم بهش اجازه گستاخی بیشتر رو نداد پس یک لبخند تلخ رو تحویا کسانی بده ک میخوان اذیتت کنن همین 

سخته عزیزم رسبدن ب باور اینکه زندگی ارزش هیچی رو نداره ک بخوای الکی دعوا ناراحتی وجنگ راه بندازی خیل ...

باه سخته ولی شدنیه وقتی فکرکنیم عمر ازدست رفتمون همش ب ناخوشی و ناراحتی گذشته و دیگه برنمیگرده قدر لحظه لحظه زندگیمون رو میدونیم 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
افدین منم باید خیلی کار کنم رو خودم سر هرچی میخام بحث کنم...

بحث نکن همون لحظه ک ناراحت شدی ب این فک کن ک اگه ادامه بدی چی در انتظارته ما حتی وقتایی ب جاهایی میرسیدیم ک شوهرم منو میزد و تا پای طلاق وجدایی رفتیم بعدها فهمیدم ک همسرم خیلی ب من نزدیکه واگه من ادامه نمیدادم اونم این کارو نمیکرد چون منو دوست داره ونمیخواست اسیبی بهم برسه اون تمام تلاشش رو برای خوشبختی من وپسرم میکنه واین همون حسیه ک من قبلا نمیفهمیدم