2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

417 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.نظرتون درموردگواهی بکارت چیه؟؟کیا واسه گرفتن گواهی بکارت رفتن دکتر و به خاطرحرف کی اینکارو کردن؟منظورم اینه که نامزدتون ازشما خواسته یا خانواده.اول هم نظرخودمو بگم که به شخصه بااین موضوع مخالفم خیلی مسخره وتوهین آمیزه برای شخصیت یه دختر.اینکه تمام ارزشت به پرده ای باشه که چه باشه چه نباشه درهرصورت ازبین میره وموندنی نیست و توباید به همه اثبات کنی که داریش واقعاً مزخرفه😑واینکه پسرا یه همچین مشکلی ندارن ونیازی به گواهی واین مسخره بازیا ندارن خودش یه موضوع بدتریه.متاسفانه من تواین یه مورد باخدا خیلی مخالفم وناراحتم هستم که چرا اینطورشرایطی واسه دخترا درست کرده و اینقدرفرق بین دوجنسیت گذاشته.درسته که زمونه عوض شده ولی هنوزگرفتن گواهی بکارت واسه خانواده های ایرانی توبعضی خانواده هاوقومیت ها مونده وطرزفکرا هم هنوزمثل قدیم هست خانواده ی دخترا هم میخوان ثابت کنن که دخترشون سالمه.دوست داشتم نظرشمارو هم بدونم درمورد این قضیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که حتما میرم تا حداقل نوع پرده رو بدونم و نکات لازم رو رعایت کنم گواهی هم میگیرم برای روز مبادا ولی به خانواده ی همسرم نشون نمیدم اگرم اونا خواستن قطعا جوابم منفیه

من بانامزدم دوست بودم بعدش ازد کردیم من خودم زور کردم که بیاد برسم دکتر.چون خودم میخواستم ببینم نوعش چیه اینا.وگرنه اون اصلا تمایلی نداشت.خانوادشم هیچی نگفتن ک رفتین یا نه.فقط من خودم به خواهرشوهرکوچیکم ک رابطم خوبه گفتم

توهین هست و خانم هایی که میرن میگیرن برام جزو موجودات ناشناخته هستند

معاینه برای اطلاع خودشون خوبه ولی گواهی؟ من به مردی که به حرف خودم اعتماد نداره و به حرف نفر سوم بسنده میکنه ارزشی نمیدم 

من ی خاستگار داشتم نشون اینا آوردن 

بهش گفتم نظرت راجب بکارت چیه

گفت آره برام مهم نیست ارزش دختر به بکارت نیست

گفتم اوکی میخوام یه حقیقتی بگم گفت چی

گفتم من بکارت ندارم

هیچی نگفت رفت

یک هفته بعد مامانشو فرستاد واسه پس گرفتن حلقه و کادوها

همونجا گواهی بکارتمو گذاشتم رو وسایلش😊😊😊

دیگه هر چی برگشتن و التماس کردن برنگشتم

مردی رو نمیخوام که دروغ بگه☺