2777
2789
عنوان

طول سرویکس۳۳

403 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ی راهنمایی میخواستم ازتون 

من بارداری دومه سوناهم همش واژینال 

بارداری اولم با سونو واژینال طول سرویکسم تو ۱۲هفته۳۲بود تو ۱۸هفته امد رو ۲۷ب درخواست دکترم پساری گذاشتم ولی استراحت مطلق مطلق بودم چون هفته هام میرفت بالا سرویکسم خیلی میومد پایین پساری جواب نمیداد با هزار نذرو صلوات پسرم ۳۷هفته دنیا امد 

الان یارداری دومه امروز غربالگری ۱۲هفته رفتم سرویکسم ۳۳بود دکترم میگه چه سرویکست خوب باشه چه نباشه باید بری سرکلاژ ولی خودم خیلیارو دیدم بارداری اول استراحت بودن دوم راحت اوردن ولی از ی طرفم همچین ریسکیو میترسم قبول کنم سرکلاژم نخشو میخوان در بیارن میترسم درد داره 😭😭😭😭😭توروخدا راهنماییم کنید 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم مث شمام دقیقا اما نوزده هفتمه بهم گفت پساری بزار البته گف اگه استراحت داشته باشی و امپول بز ...

مشکلم اینه دیگه بچه دارم نمیتونم مثل اولی استراحت کنم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا درد باز کردن سرکلاژ زیاد نیست 

ثانیا ببخشید رک میگم ، هر چقدرهم که دردش زیاد باشه به اندازه درد از دست دادن بچه نیست

من سر بارداری اولم دوقلو بود بچه هام ۲ تا پسر دکترم گفت سرکلاژ باید انجام بدی گفتم سخت میگیره این دکتره 

دکترمو عوض کردم و بچه هامو تو ۶ ماهگی از دست دادم

بعد دوباره برای بچه بعدیم رفتم پیش همون دکتر حساس سرکلاژ شدم و بچم سالم به دنیا اومد

نگه داشتن بچه دست خداست درسته اما ماها با بیخیالی میخوایم رو هوا نگهش داریم 

اینجا دنیاست و قواعد خودشو داره 

روزه شک دار رو نگیر

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
اولا درد باز کردن سرکلاژ زیاد نیست  ثانیا ببخشید رک میگم ، هر چقدرهم که دردش زیاد باشه به اندا ...

عزیزم طبیعی بودی؟اخه منم سرکلاژکردم میخوام برام موقع عمل دربیاره حالامیترسم ی موقع قبول نکنه سزارین

یه 
عزیزم طبیعی بودی؟اخه منم سرکلاژکردم میخوام برام موقع عمل دربیاره حالامیترسم ی موقع قبول نکنه سزارین

بله طبیعی زایمان کردم 

چیز سختی نیست

اولا درد باز کردن سرکلاژ زیاد نیست  ثانیا ببخشید رک میگم ، هر چقدرهم که دردش زیاد باشه به اندا ...

مرسی از توضیحت عزیزم

اولی طبیعی بودی؟

اره طبیعی بودم

از ی طرفم دلم نیخواد دیگ اینوطبیعی بیارم میخوام سزارین بشم ولی دکترم میگه حیف نیست اولی طبیعی بودی اینو سز بشی 

پسرم ۱۵ماهشه این یکی ناخواسته بودکفر نمیگم ولی همچی بهم فشار اورده 😭😭😭😭

اره طبیعی بودم از ی طرفم دلم نیخواد دیگ اینوطبیعی بیارم میخوام سزارین بشم ولی دکترم میگه حیف نیست ا ...

باز خوبه ۱۵ سالشه و بزرگه و کاراشو انجام میده و کمکت میکنه

من بچم یه ساله ملت ابله دورم بهم میگن زود بیااااار 

تازه من با بدبختی و ۹ ماه خوابیدن و سرکلاژو.... بچه دارشدم 

مادرمم مغزمو میخوره 

حالم به هم میخوره وقتی میگه بیار 

از اینکه درکم نمیکنه 

فکر میکنن مثل قدیمه

اره طبیعی بودم از ی طرفم دلم نیخواد دیگ اینوطبیعی بیارم میخوام سزارین بشم ولی دکترم میگه حیف نیست ا ...

به حرف دکترا گوش نده 

چه حیفی 

حیف بدنمونه که داغون شد 

من بعد از زایمان طبیعی میبخشید  حسابی واژنم شل و باز شده 

الان یکساله میگذره ولی انگار جمع نشد دیگه 

تقریبا پشیمونم کرده طبیعی

میخوام بعد ها برم لیزر