2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟!، 😑😑

112 بازدید | 4 پست

یکی از دوستای همسرم که انقد هم باهم صمیمی نیستن در حد مثلا یه معامله  در 3 ماهه که تو وات برا شوهرم چیز می ای بد می‌فرسته من چیکار کنم که اون یارو نفرسته چند بار شوهرم براش فرستاده نفرس خوشم نمیاد از این چیزا  بازم می‌فرسته مرتیکه الاغ چیکار کنم نفرسته به نظرتون یا به همچنین شوهرم؟! 

دیشب یگی از دوستای شوهرم نوشت داداش بریم عرق خوری..نوشتم گوه خوری شریک نمیخواد بسلامت..تو هم رک جواب ...

من فرستادم لطفا از این چیزا برا همسرم نفرس مسدود کردم  بعد فردا رفته بود تو مغازه که چیزی برات نمیفرستم داداش  منو از مسدود در بیار امشب دوباره دیدم چیز میز  زن فرستاده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فرستادم لطفا از این چیزا برا همسرم نفرس مسدود کردم  بعد فردا رفته بود تو مغازه که چیزی برات ...

به شوهرت بگو رو نده بهش 

دیو ها  وجود دارند..من دیو بزرگ و ترسناکی به نام افسردگی دیده ام.تازه وارد نیستم..کاربر قدیمی ام..
2790
2778
2791
2779
2792