2777
2789
عنوان

خرید از اینستا

264 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من ی وسیله ای از ی پیج اینستا سفارش دادم که از وقتی فیشو دایرکت کردم نه جواب کامنت میده نه دایرکت.گفته بودن ۵ تا ۷ روزه ارسال میشه و الان ۵ روز گذاشته و هر چقدر پیام میدم حتی دیده نمیشه.حتی فیشی ک فرستادم دیده نشده.اگه نفرستن چجوری میتونم پیگیری کنم؟

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اینستا خرید نکنید....نکنید....

برو زیر کامنتا ببین کسی بوده که خرید کنه و تشکر کرده باشه؟

اگر شماره موبایل داره با خطای مختلف زنگ بزن.

در نهایت خب شماره کارتی که ریختی به اسم یکی هست.برو پلیس فتا شکایت

از اینستا خرید نکنید....نکنید.... برو زیر کامنتا ببین کسی بوده که خرید کنه و تشکر کرده باشه؟ اگر ش ...

ب جز حضوری رفتن جور‌ دیگه ای نمیشه شکایت کرد؟

اشتباه کردی اعتماد کردی من اگه پرداخت درب منزل باشه خریدمیکنم غیره این باشه عمرن بشه اعتمادکرد

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

فک کنم هبجوری نشه پیگیری کرد منم کلا رفته سرم خرید مجازی ای دردسرارو داره که ب هیجا بند نیس

شاید چون سرشون شلوغه جواب نمیدن زنگ برن با اینستا بهش

آنم میشه جواب نمیده؟

نه فقط جواب دایرکت و کامنت نمیده .اصلا انگار نه انگار فیشو براش فرستادم.

پیجش اسمش چیه ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
فک کنم هبجوری نشه پیگیری کرد منم کلا رفته سرم خرید مجازی ای دردسرارو داره که ب هیجا بند نیس شاید چو ...

آره هر روز استوری و پست میزاره ولی جواب نمیدم .حتی تلگرامشم پیام دادم اصلا جواب نداد.فردا زنگ میزنم