2777
2789
عنوان

ترس از خیانت

218 بازدید | 19 پست

نامزدم تو ی محیطی کار میکنه که همکار خانم زیاد داره بهش اعتماد دارم هیچ خطایی تا به حال ازش ندیدم ولی به بقیه که نمیتونم اعتماد کنم چون میدونم که به بهانه های مختلف میان و باهاش حرف میزنن گرچه میدونم رو نمیده بهشون همش فکر و خیال میکنم نمیتونمم بگم کارشو عوض کنه با اینکه اصلا مشکلی نداره گوشیشو نگاه کنم ولی خودم از اینکار خوشم نمیاد چون باعث میشه فکرکنه که بهش شک دارم نمیدونمممم چیکار کنم😫😫

شایدم اعتماد بنفس ندارم ک اینطوریه نمیدونم🤦‍♀😓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم شوهرم روزی صدتا دختر بهش پیام میده حتی روبه روشونم میشینه کارشم با همه امدمی سرکار داره واسم مهم نیست اصلا شاید المی حساس شدی 

من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...

عزیزم منم الان۳ساله ازدواج کردم اوایل درست مثل شما بودم اما با سرگرم کردن خودم این مشکلو حل کردم وقتی بیکار میشدم تو خونه حوصلم سر میرفت همش فک میکردم نکنه داره بهم خیانت میکنه اما از اون موقعه که شروع به ادامه تحصیل کردم خیلی بهتر شدم

دختر من چند ساله کار میکنم و سر کار میرم. خاهرانه میگم. ممکنه شوهرت پاکتر از حضرت یوسف باشه. اما خودت خانم ها رو میشناسی حتی اگه منطوری نداشته باشن و به شوهرت نظر نداشته باشن کرم جلب توجه دارن. شوهرا هم مقایسه ناخاسته دارن. مثلا یکی موهاش قشنگه یکی ناخنشو... شوهرت شاید از اون زنها خوشش نیاد اما توقع داره تو هم مو و ناخنت برسی و.... برات میشه دردسر 

قبلا که دوست بودیم یکی از همکاراش که همسن خودمم هس منو تو اینستا فالو داشت رفته بودم شمال پست گذاشتم اومده اونو بهش گفته ک من رفتم شمال انگار که باید حتما امار برسونه با وجود اینکه خبر داشت نامزدم یعنی این جور اخلاقارو دارن خب سرشون تو زندگی خودشون نیس باعث میشه من فکروخیال کنم 

من با این که همسرم کارش اصلا با خانم ها نیست و این که بهش از خودم بیشتر  اعتماد دارم با این حال از وقتی اومدم نی نی سایت به همه چی شک دارم حتی به جاریم هم حساسیت پیدا کردم دوست ندارم حتی باهاش یک کلمه حرف بزنه 😐😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دختر من چند ساله کار میکنم و سر کار میرم. خاهرانه میگم. ممکنه شوهرت پاکتر از حضرت یوسف باشه. اما خود ...

من به خودم میرسم مشکلی هم ندارم ولی میگن هرگلی ی بویی داره دیگ خیلی بده این احساس