سلام.عزیزانم.امیدوارم.حال دلتون خوب باشه من خودم بخاطر انقباض و.متاسفانه به دلیل سهل نگاری دکترم تو26هفته زایمان کردم و کوجولوم10روز تو دستگاه بود اما نموند.تو این.تاپیک.قصد داریم کسانیکه زایمان زودرس داشتن باهم اشناشیم و تجربه هامونو باهم.درمیون بذاریم که در بارداری بعدی چه کارهایی انجام دادین.که دیگه دوباره دچار زایمان زودرس نشدین..لطفن.ازتون.خاهش میکنم.این تاپیک رو یاری کنین تا ان.شاءالله این.اتفاق واسه هیچکی نیفته.و کسانیکه مثل من بارداری اولشون زودرس بوده با تجربه بقیه دوستان تو بارداری دوم.دوباره این.مشکل براشون.پیش نیاد.
عزیزم احتمالا شما دهانه ی رحمت شل بوده و نیاز به سرکلاژ داشتی اگه زودتر دکترت متوجه میشد این اتفاق و ...
اخه عزیزم من طول سرویکسم.عالی بود تو18هفته35بود.من.فقط انقباض داشتم.اگه دکترم.زودتر دست به کار میشد بچم.می موند اگه زمانیگه بهش گفتم.انقباض دارم قرص و امپول میداد الان.اینجوری نمیشد بازم.توکل به خود خدافقط
عزیزم احتمالا شما دهانه ی رحمت شل بوده و نیاز به سرکلاژ داشتی اگه زودتر دکترت متوجه میشد این اتفاق و ...
پری جان.شلی دهانه رحم از کجا مشخص میشه من توبارداری خداروشکر کوچکترین.مشکلی خودم یا بچم نداشتیم.حتی یه خونریزی یا لک کوچیک.گفتم.ان.شاءالله تو بارداری بعدی حتمن سزکلاژ میکنم.حتی اگه دکترم.بگه لازم.نیس
عزیزم شلی رحم با همین طول سرویکس پایین معلوم میشه ، تو چنین مواردی طول سرویکس بعضی وقتا خیلی خوبه ولی یهو کوتاه میشه و همین عامل باعث زایمان زودرس میشه البته ممکنه زایمان تو دلیل دیگه ای داشته باشه ها نمیتونم دقیق بگم
واقعیتش منم تو هفته ۲۰ بارداریم و خداروشکر هیچ مشکلیم تا حالا نداشتم الان که داستان تو رو خوندم خیلی نگران شدم
عزیزم شلی رحم با همین طول سرویکس پایین معلوم میشه ، تو چنین مواردی طول سرویکس بعضی وقتا خیلی خوبه ول ...
نه عزیزدلم.نگرانی نداره ان شاءالله بسلامتی و سر وقت یه کوچولوی ناز و تپل میاری تو اون لحظه قشنگ.منو فراموش نکنی.ببین پری جان استرس تو دوران.بارداری بدترین چیزه همه مشکلات تو بارداری از استرس و نگرانی بیخوده بد به دلت راه نده عزیزم توکل به خدا کن فقط اون بهترین دکتره واست دلت رو بسپار به خدا
کسی بوده از یه هفته قبل موعد هر روز صبح درد پری داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سه روز دیگه موعدمه اما چهار پنج روزه هر روز که بیدار میشم درد پریود دارم و یک ساعت بعد از بیدار شدنم خوب میشه
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤