2777
2789

از وقتی تامپونمو کشیدم خیلی قوی ترم شده

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زود

اره خودمم تعجب کردم از مطب برگشتم کوچکترین بو رو حس میکردم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
سلام عزیزم میشه بپرسم پیش کی عمل کردی؟؟ ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزم مجتبی نادیان مطبش تو صادقیه و پاسداران هستش هزینمم شد ۶/۳۰۰ سوال دیگ داشتی در خدمتم

سلام عزیزم مجتبی نادیان مطبش تو صادقیه و پاسداران هستش هزینمم شد ۶/۳۰۰ سوال دیگ داشتی در خدمتم

خیلی لطف کردی که جواب دادی مبارکت باشه😊 

الان از فرمش و تنفس و اینا راضی هستی تو دماغی حرف نمیزنی یا نفست صدا دار باشه؟؟

خلاصشو بهت بگم قربونت در حدی راضی هستی که بخوای به کسی معرفی کنی بره پیشش

دربه در دنبال دکتره خوبم هر کدوگ یه جاشون میلنگه

خیلی لطف کردی که جواب دادی مبارکت باشه😊  الان از فرمش و تنفس و اینا راضی هستی تو دماغی حرف نم ...

بد نیس مدلشو زیاد راصی نیستم تو دماغی صحبت نمیکنم تنفسمم خیلی بهتر شده ولی از فرمش راضی نیستم از دلمم نمیاد ب کسی معرفی کنم ولی اینم بگم دکتر فوق العاده مهربون و خوشروییه اصلنم پولکی نیس خیلیم ب بیمار اهمیت میده ولی من نمیدونم شایدم مقصر خودم بودم تاکید کردم طبیعی بخاطر همون راضی نیستم

بد نیس مدلشو زیاد راصی نیستم تو دماغی صحبت نمیکنم تنفسمم خیلی بهتر شده ولی از فرمش راضی نیستم از دلم ...

انشالله کم کم ورمش میخوابه میشه همون مدلی که دوسش داشته باشی 😊 مرسی از راهنماییت دوست عزیز😘