2777
2789
عنوان

پناهندگی در هلند

1491 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی هس ساکن هلند باشه چن وقتیکه همسرم میگه بریم هلند خواهرش اونجاس بردارش هم المان 

البته همسرم میگه من تنها برم بعد تو بیا و پناهنده بشیم  ولی من خیلی از دردسرهاش میترسم از طرفی هم به خانوادم وابسته هستم نمیتونم ۵ سال دوام بیارم 

نمیدونم میتونم برای سرمایه گذاری مثل خرید خونه و تحصیلی هم بشه اقامت گرفت یا نه 

لطفن اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرگز نزار تنها بره .یا باهم برید یااصلا نرید...شوهردوست من رفت استرالیا هی شدیسال نبردشون شد دوسال نبردشون آخرشم مشخص شد مرده یکی روداره اونجا ..دوستمم بایه بچه جداشد

کاش تو سهم من بودی❤️

پناهندگی اصلا آپشن خوبی نیستا

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

آلمان تحصیل مجانیه اگر زبانش رو بلد باشید چرا امتحان نمیکنید 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
من راجبه کیس پناهندگی اطلاعی ندارم عزیزم چون خودم با ویزای کاری اومدم راجبه چیزای دیگه اطلاعاتم ناق ...

یه لحظه یادم اومد که هلند زندگی میکردین گفتم شاید چیزی میدونسته باشین😁

نور بر تاریکی پیروز است💪

خواهرشوهرم اینا پناهنده شدن تو کمپ و بعدش بردارشوهرش اونجا خونه داشت ساپورتشون کرد 

همسر منم گیر داده که برم البته بهش خیلی اعتماد دارم ولی خودم از پناهندگی میترسم 

خووم فوق لیسانس حسابداری هستم الانم دارم کلاسهای آیلس میرم یه دختر کوچیک هم دارم 

اما شنیدم اونجا اگر بتونی یه غرفه کوچیک برای خودت بخری حکم سرمایه گذاری و کار میشه اونوقت میتونیم راحت اقامت بگیریم گفتم شاید کسی از دوستان  هلند باشه و بتونم باهاش مشاوره کنم خواهرشوهرم هم خودش تازه رفته