2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد 😢

1077 بازدید | 47 پست

حالم خیلی بده بخدا از ساعت ۱۲ تا الان دارم گریه میکنم 

به هیچکسم نمیتونم بگم هیچکس 

نپرسید چرا چون به هرکی بگم دردی ازم دوا نمیکنه 

فقط یا دلسوزیه یا نیش و کنایه یا زن و شوهر دعوا کنند... 

از صبح میگه چرا بابات بیشتر به فلانی احترام میذاره 

چرا تو‌جمع ازم دفاع نمیکنی مثلا یکی یه چیزی میگه 

انتظار داره شمشیر بردارم هرکی هرچی بهش گفت از وسط نصفش کنم . من چیکار کنم ؟ درد خودم برای خودم بس نیست 

منم دعوا کردم‌باهاش جوابشو دادم بهش برخورده 

سه تا ضربه زد یه ارنجم میدونم فردا کبود میشه چون دردش زیاده نمیتونم دستمو ببرم بالا 

یکی هم محکم به سرم طوری که کیلیپسم شکست رو سرم 

از اون موقع هم شدید سردرد دارم هم حالت تهوع اولشم کمی سر گیجه گرفتم 

اصلا حالم خوب نیست 

شدید سردرد دارم چون میگرنم دارم بدتره 

نمیخوام بشنوم که میگید خاک تو سرت که هیچی نگفتی و اینا چون دستمم جایی بند نیست 

اولین باره اینطوری شده  اما دلم خیلییی شکسته 

از چشم افتاده 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه خودش زبون نداره اخه...

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ...💔

خدا نگذره از اینجور مردها ک انقدر سنگ دلن،

الهی خدا جوابشو بده خیلی ناراحت شدم 😔

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

ای بابا کاش وقتی اون عصبانیه ساکت باشی و بعد باهاش حرف بزنی. نمیشه هر دو آتشفشان بشید که .معلومه تو ضعیفتری سر تو خالی میکنه. ولی این زدنش تو کتم نمیره به چه حقی اینکار رو کرده

به خانوادت گفتی؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

ای واای عزیزم

خداصبرت بده😔

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

اگه دعواتون بخاطربی احترامی خانواده تو به اونه توبایدازشوهرت دفاع کنی امااگه یه چیزدیگس امیدوارم یه چیزیش بشه اینجورمردا بایدبرن زیر تریلی توهم چوب بی دقتی وهوایی شدن خودت موقع ازدواجو داری میخوری