rozhanjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 5986 عنوان حضانت طفل 276 بازدید | 27 پست همین الان با یکی از اساتید ک از دوستان نزدیک آقای سیستانی هستن و کاملا آگاهن ب فتوای ایشون گفتن در صورت مرگ پدر حضانت باجد پدریهقانون رو کار ندارم.این شرعیش و البته میتونه اختلافی باشه تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم..... 1398/10/30 | 16:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman1993 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2838 یعنی من ک همسرم فوت شده.الان هم رفتت تو پنج سال ک موندم رو بچم.باید بچمو دو دستی تقدیم کنم ب پدربزرگش،؟؟
shiva1391 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 619 مادرم که اینقد بدبختی میکشه کشکه😑خدایا شکرت توی حیوونا از راسو خیلی خوشم میاد تنها واکنشش به رفتار و حرفای دیگران فقط اینه که بچوسه و بره🤣🤣🤣
mehrabanshadi عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1510 دقیقا تو یکی از تاپیکا اسی رو ترکوندن به خاطر اینکه از شوهرش حضانت خواست هرچی میگفتم با جد پدریه کسی باور نمیکرد خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
rozhanjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 5986 @yamahdiii تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
mary_ahwaz_1362 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 3400 یعنی من ک همسرم فوت شده.الان هم رفتت تو پنج سال ک موندم رو بچم.باید بچمو دو دستی تقدیم کنم ب پدربزرگ ... عزیزم خدا کمکت کنهالان چند وقتشه بچه ات
مولود۱۲۳ عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 2168 دوباره تو سر زن زدن.....خیر گاهی اوقات پدر مادری بچه رو بیشتر دوست دارند تبلیغ برا سیستانی نکن
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25983 یعنی من ک همسرم فوت شده.الان هم رفتت تو پنج سال ک موندم رو بچم.باید بچمو دو دستی تقدیم کنم ب پدربزرگ ... بله میشه البته تا ۷ سالگی با مادرهتازه کجا شو دیدی ..جد پدری میتونه یکی رو به عنوان وصی بچه انتخاب کنه ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر
shiva1391 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 619 یعنی من ک همسرم فوت شده.الان هم رفتت تو پنج سال ک موندم رو بچم.باید بچمو دو دستی تقدیم کنم ب پدربزرگ ... عزیزم حضانت با مادر هس قیم بودن با پدربزرگ هس البته اگه پدربزرگ بخواد توی حیوونا از راسو خیلی خوشم میاد تنها واکنشش به رفتار و حرفای دیگران فقط اینه که بچوسه و بره🤣🤣🤣
aseman1993 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2838 عزیزم خدا کمکت کنه الان چند وقتشه بچه ات باردار بودم ک همسرم فوت شد.مرسی عزیزم
rozhanjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 5986 دقیقا تو یکی از تاپیکا اسی رو ترکوندن به خاطر اینکه از شوهرش حضانت خواست هرچی میگفتم با جد پدریه کسی ... دیشب خانومای مذهبی افتادن ب جون من که تو نابود کننده اسلامیدر صورتی خداشاهده اساتید ما گفتن.فقط جهت اطلاع رسانی بودقطعا خدایی ک بهتراز پدرو مادره و حکیمه برای هرچیزی حکمتی تو کارش هستمن فقط شرعیش رو گفتم اما ریختن ب جونم تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
shiva1391 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 619 از قوانین حضانتی متنفرم چون همش ظلم شده به حق زن.برای همینه مادرا مجبورن با مردایی که ظلم میکنن بهشون بسوزن و بسازن فقط بخاطر بچشون توی حیوونا از راسو خیلی خوشم میاد تنها واکنشش به رفتار و حرفای دیگران فقط اینه که بچوسه و بره🤣🤣🤣
rozhanjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 5986 عزیزم حضانت با مادر هس قیم بودن با پدربزرگ هس البته اگه پدربزرگ بخواد قانون رو نمیگم گلمشرعیش رو میگمعنوان ک نوشتمبعدشم از نظر شرعیش هم میتونه اختلافی باشهبعدش قطعا بچه شیرخوار بامادره تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
aseman1993 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2838 بله میشه البته تا ۷ سالگی با مادره تازه کجا شو دیدی ..جد پدری میتونه یکی رو به عنوان وصی بچه ... حیف من ک جوونیم رو دارم هدر میدم.چ قانونی هست ای خدا...بچم بهم وابسته هست خیلی.
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25983 حیف من ک جوونیم رو دارم هدر میدم.چ قانونی هست ای خدا...بچم بهم وابسته هست خیلی. مگه می خوان بگیرنش ازت؟؟؟ ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر