2777
2789
عنوان

فاز اینایی که تاارشدمیخونن چیه؟

336 بازدید | 59 پست

هممون میدونیم که اوضاعمون چجوریه الان دیگه مثل گذشته مدرک برای شاغل شدن وحتی ازدواج کردن دیگه تاثیری نداره تازمانی که پارتی،رزومه،پول،شانس وچاپلوسی نباشه هیچ شانسی نیست دخترایی هم که همش میگن ادامه تحصیل اخرش یه ارشدمیگیرن هیچی به هیچی،فقط بعضیاشون شاغل میشن وتوسن بالا هم بامدرک بالا مجردمیمونن ومیگن خواستگارنیست درصورتی که توسن پایین تر میتونستن ازدواج کنن وبعضی ازفانتزی هاست که نمیزاره...شماها خودتون موقع ازدواجتون چه مدرکی داشتین؟

موافقم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۲۴سالگی ارشدمو گرفتم و دفاع کردن همزمان نامزدم بودم و بعد عروسیم حتما میرم سرکار..اما خودم چون ب درس خیلی علاقمندم تا ارشد خوندم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

چه طرز تفکر جالبی داری چی دیدی که به این فکر رسیدی چه چیزایی را بهم ربط دادی  تحصیل و کار و ازدواج لزوما ربطی بهم ندارد 

مدرک بالاتر سطح علمی بالاتر کارامدی بیشتر تو محل کار و تخصص بیشتر 

ازدواج هم که اصلا ربطی به اینا ندارد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
فازشون قرار گرفتن تو محیط علمی و حتی بالا بردن مدرک یا وقت گذرونیه فاز اینای که فک میکنن ازدواج ته ه ...

دمت گرم...من نمیفهمم چراهمه فک میکنن دخترا هرغلطی میکنن فقط واسه شوهره