2789
عنوان

کمکم کنید

290 بازدید | 26 پست

سلام خواهر من خوابگاهیه و میگه هم اتاقیش گوشیشو برای اذان صدای اذان میزاره اما بیدار نمیشه و صداش خواهر منو بیدار میکنه و تا صبح خوابش نمیبره 

قبلا انجام دادن خواهرم تذکر داده که صدا رو میشنوید بیدار شید قطع کنید اونا ی مدت قبول کردن اما جدیدا سر قضیه ای که اصلا به خواهر بیچاره من ربطی نداشت اینا باهاش لج کردن که ما نمیتونیم بخاطر تو نماز نخونیم و کلی متهمش کردن درحالیکه آبجیم میگه اینا اصلا بلند نمیشن برا نماز 

آبجی منم خیلی مظلومه دلم براش کبابه چی بگه باهاش لج بدتر نکنن و خودشونو درست کنن؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اتاقشو عوض کنه

قبلا تلاش کرده کسی حاضر نشده جز یک نفر که مال یک اتاق 16 نفره تو ی جای پرت مجموعه هست که اون 16نفرم واقعا دارن تو سروصدا روانی میشن خودشون

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

وااا چه بی ادب خب حداقل گوشیشونو صداش قطع کنن دیگ با ویبره بذارن باصدای ویبره بیدارشن من صبحاشوهرم گوشیش میذاره واس سرکار رو ویبره میذاره من بیدارنشم چی بی انصافن

خدایامرسی بابت همه چیز😍
باید اتاق‌شو عوض کنه مگه چند سال خوابگاه میمونن که بخوان همدیگرو تربیت کنن

تاحالا نتونسته.

فقط 1 نفر از ی اتاق 16 نفره تو ی جای پرت مجموعه گفته عوض میکنم که اونجام میگه آدم روانی میشه از سروصدا 

به هم اتاقی هاش بگه شب یازده تا قل هوالله احد بخونن بخوابن اتومات بیدار میشن 

واقعا؟؟؟من ی زمان ی جا خوندم نوشته بود زمین زیر سرخو قسم بده ک فلان ساعت بیدارت کنه منم انجام دادم و واقعا جواب داد