2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میشه من خشک کردم سریعم خشک شد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من رو شوفاژ خشک میکنم مثلا سیب برشای باریک باریک میزنم بعد رو شوفاژ دستمال نازک نخی پهن میکنم میوه ها رو روش میچینم هر وقتم یادم باسه زیر و روش میکنم خیلی خوب میشه رو بخاری ه میشه رو یه سینه دیتمال نخی پهن کن میوه ها رو بچین روش ولی تند تند زیرو روشون کن که نچسبه و زود خشک شه

میوه هارو روی فویل بچین بزار رو بخاری و روش تور بکش بزار خشک شن فقط اگه سیب میخوای خشک کنی باید بهش نمک بزنی چون زود سیاه میشه و باید هرمیوه رو نازک برش بزنی وگرنه خشک نمیشع

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

بله باید ی ورق المینیومی بزاری و ی پارچه تمیز بدون پرز میوه هارو به اندازه مناسب برش برنی بزاری روش پارچه که میندازی نیازی نیست هی برش گردونی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
ممنون بچه ها میشه وقتی برش زدیم بزارم توی ابلیموبایدبجوشه ؟

نه من الان موز درست کردم فقط ۵ دقیقه تو ابو ابیلمو بدون اینکه خردش کنم گداشتم و بعد برش دادم روی سیب و موزم شکر میریزم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
2790
2778
2791
2779
2792