2777
2789
عنوان

دعای مشلول

1206 بازدید | 17 پست

دوستان کسی میدونه این دعا رو چند بار باید بخونیم؟

من شنیده بودم ده بار پشت سر هم اما الان اینجا یکی از خانم ها گفتن باید صد بار پشت سر هم باشه؟ چجوریه؟ صدبار پشت سر هم نمیشه که😧

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

اولین دعاییکه لذت میبرم از خواندنش.فارسیش وبخون.روزی یه بار کافیه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

مادر من هر روز برای یه حاجت خیلی بزرگ میخوند ... آروم یرفت تو بالکن مینشست با خلوص دل میخوند با صدای استاد فرهمند هم گوش میداد موقع خوندن ... حاجتشو گرفت ... تعدادشو خودشم نمیدونه ... فقط هر روز خوند تا وقت حاجت گرفتن... عالیه

نه بابا. چخبره 100 تا؟ فک کنم اندازه 4-5 دور جوشن کبیر بشه 100تاش😁 روزی یبار کافیه ولی وضو داشته باشی وقت خوندن بهتره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اولین دعاییکه لذت میبرم از خواندنش.فارسیش وبخون.روزی یه بار کافیه

من دعای یستشیر رو خیلی معنی ش رو دوست دارم...معنی فارسی اینم خیلی قشنگه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
حاجت گرفتی 

برا دل خودم خوندم آروم شدم....خیلی و دعا ونمازها خوندم.فهمیدم باید قسمتت باشه وخدا بخاد.همین

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
نه بابا. چخبره 100 تا؟ فک کنم اندازه 4-5 دور جوشن کبیر بشه 100تاش😁 روزی یبار کافیه ولی وضو داشته با ...

دقیقااااا من همون ده تا هم سختم بود نخوندم گفتم کم بخونم ولی با توجه بهتر از تعداد زیاد و بی حوصله هست

احتمالا ایشونم اشتباه تایپی داشتن به جای ۱۰ شده ۱۰۰😅

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
سلام مادر من هر روز برای یه حاجت خیلی بزرگ میخوند ... آروم یرفت تو بالکن مینشست با خلوص دل میخوند ب ...

چی بود حاجتشون

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد