2777
2789
عنوان

خواستگاریمه☹️

1381 بازدید | 76 پست

سلام من جمعه خواستگاریمه 

پسر عممه ولی سالی یبار هم ندیدمش کلا هم فقط در حد سلام و خداحافظی بوده حرف زدنمون. 

حالا نمیدونم چجوری شروع کنم چی بگم 

کمک کنین 😭😭😭خیلی هم خجالت میکشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی یاد خودمون افتادم ماهم نسبتمون عین شماست..دقیقا منم سالی یکبار اونم سلامو علیک بود شب خاستگاری خیلی استرس داشتمو خجالت میکشیدم بد که رفتیم صحبت کنیم یخمون وا رفت 😂😂انقدی ک از اتاق اومدیم بیرون من رفتم پیش شوهرم نشستم البته نه خیلی نزدیک 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
تو اين وضعيت اقتصادي هنوز ازدواج ميكنن؟؟؟

اونایی که خدا دارن بله

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛