2777
2789
عنوان

شام

409 بازدید | 36 پست

شام چی درست کنم؟اصلا حالشو ندارم....میگم حبوبات خیس نکردم برا ابگوشت...کاری میشه کرد نفخشو گرفت؟...حالا باز پیشنهاد غذا هم بدین...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

اره بذار با اب بجوشه ابشو بریز دور

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمه ریزه می‌خوام بزارم البته اگه حال داشته باشم.پریم عقب افتاده از جام تکون نمیخورم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دو سه بار بجوشون ابشو بریز دور

از دو شب قبل هم خیس کن همیشه

کوکو کتلت سالاد ماکارونی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

برای اینکه نفخ حبوبات رو سریع بگیرین بشورین بعد با ابجوش بریزین توفلاسک درش رو ببندین و بیست دقیقه صبرکنین 

شام هم یه دیس کوچک لازانیا درست کنین اگر دوست دارین

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اره بذار با اب بجوشه ابشو بریز دور

امضاتون چقد دلنشین بود

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

پز بدم براتون

ز زد گفت شب بريم بيرون 😂

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)