2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهر شوهرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 164 پست
دستشویی رو نگه ندار چون به رحمت فشار میاره.الان هم اگه بی بی بزنی اگه باردار باشی حداقل هاله ی کمرنگ ...

نبودم قبل از اینکه بزارم پریود شدم 😔

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
ولی فرقی نداره‌ها. من بعد از ظهر هم زدم مثبت بوده. شب هم زدم مثبت بوده

خودمم وقتی باردار بودم شب گذاشتم کامل ۲تا خط پررنگ شد ولی ۲روز از پریودم گذشته بود اون موقع 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم وقتی باردار بودم شب گذاشتم کامل ۲تا خط پررنگ شد ولی ۲روز از پریودم گذشته بود اون موقع 

چند وقت اقدامی؟؟ بچه هم داری؟؟

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

اشکال نداره.انشاا... هر موقعی که به صلاحته  که انشاا... خیلی نزدیک باشه خداوند بهت فرزند سالم و ...

ممنون از دعای قشنگت انشالله❤❤

تقریبا ۱سالو نیم نی نی داشتم ولی بخاطر انگل گربه سقط شد

عزیزم از رحمت خدا نا امید نشو خواهرزادم بعد از سه بار سقط گف من دیگه نه دکتر میرم نه جایی خودمو میسپارم به خدا الان دوتا پسر خوشکل و شیطون داره ... 

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

نمیدونم که

من یبار سابقه بارداری دارم ک دو ماه قبلش پریود شده بودم. 

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔