2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهر شوهرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 164 پست
موعدت کیه؟

تنبلی دارم قبلا همیشه ۳۷روزه میشدم از وقتی ۶ماه دارو استفاده کردم شد۳۰روز این ماه اعصابم خورد شد هیچ دارویی نخوردم فقط رازیانه خوردم الان نمیدونم کی باید پریود شم کی تست بزنم.بنظر شما چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از صبح نرفتم دستشویی که اگه پریود نشدم همین امروز بی بی چک بزنم امروز وقتشه که بشم‌ یذره درد دارم ...

هر وقت خواستی تست بزن فرق نمیکنه

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

منم دلم یه گوگولی مگولی می‌خواد

خدایا به حق فاطمه‌ی زهرا دامن همه‌ی خانومایی که منتظر بچه هستن رو سبز کن و بهشون بچه‌ی سالم بده. الهی امین

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
وای نه گناه داره طفلی اگه اینکارو میکرد شوهرش میکشتش آخه اسرار داشت باردار بشه ولی خواهرش شوهرم نمیخ ...

من یک روز تاخیر میوفته وقتی شوهرم سرکاره میرم دم کردا زعفرون میخورم و میدوام یک ساعت 

یک روز بعدش مطمئنن پریودم 

اخه اون دیگ تضمین صد در صده

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
تنبلی دارم قبلا همیشه ۳۷روزه میشدم از وقتی ۶ماه دارو استفاده کردم شد۳۰روز این ماه اعصابم خورد شد هیچ ...

از تاریخ موعدت گذشته هنوز یا نه؟

من یک روز تاخیر میوفته وقتی شوهرم سرکاره میرم دم کردا زعفرون میخورم و میدوام یک ساعت  یک روز ب ...

خب اگه بچه نمیخوای پیشگیری کن‌ .... طفلی خواهر شوهرم یک بار جلوگیری نکرد شد این خودش خیلی ناراحته ولی نمیخواد سقطش کنه آخه خیلی گناهه😥

ای گفتی عزیزم جاری من که کانددن‌سالم سالم همیشه چک میکرده حامله شد من بدبخت ۲سالو۷ماه نمیشم خاک توسر ...

خدا نکنه عزیزم انشالله تو هم باردار میشی توکلت به خدا باشه ❤