2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهر شوهرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 164 پست

خواهرشوهرت راه سختی درپیش داره. اما بهش دلداری بده بگو فاصله بچه هات کمه. تک فرزندی خوب نیست. باهم بزرگ میشن.پشت هم هستن وازاین سبک حرفا. فاصله ی سنی بچه های من1سال و ده ماه😁. ازهمه چی افتادم به معنای واقعی کلمه. اما همه ی امیدم اینکه بزرگتربشن هم بازی دارن حوصلشون یرنمیره هرجا برن باهم هستن و...... 

😂😂😂خب روز موعودش دم کرده زعفرون میخورد و صدتا طناب میزد درست میشد دیگ 😂😂😂😂😂خدایا منو بخور&nb ...

وای نه گناه داره طفلی اگه اینکارو میکرد شوهرش میکشتش آخه اسرار داشت باردار بشه ولی خواهرش شوهرم نمیخواست

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشااااالله ک مثبته ذوق کنی😍😍😍😍بری ی جیش با خیال راااحتم بکنی

واااااای یعنی میشه شوهرمم خیلی منتظره چقدر روحیه میگیره😍😍😍😍

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
یاااا خدا😳😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰

به خدا آیودی میزاری اینطور نیست خودتو ول کنی به امون خدا باید مراقبت کنی من 3 ماه یه بار سونو میدم اسنخر نمیرم  قطار سوار نمیشم چون دکترم گفته بدون اینکه متوجه بشی تکون میخوره 

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
خواهرشوهرت راه سختی درپیش داره. اما بهش دلداری بده بگو فاصله بچه هات کمه. تک فرزندی خوب نیست. باهم ب ...

اینم فاصله ی سنیشون میشه دو سالو نه ماه 😄 میگه میخواییم خونمونو بسازیم الان شرایط بارداری رو ندارم  

اینم فاصله ی سنیشون میشه دو سالو نه ماه 😄 میگه میخواییم خونمونو بسازیم الان شرایط بارداری رو ندارم ...

عب نداره  زندگی و حاشیه هاش  درست میشه. عوضش 2تاگوگولی داره. خداکنه هم جنس باشن. مثل واسه من. 

به به خوش به حالش. انشالله مال ما مثبت بشه

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
😁😁😁😁😁نه والا من وشوهرم خیلی حواسمون جمعه تازه دخترم هفت ماهه شده حوصله دومی روندارم

۷ ماه که خیلی کمه وای دومی ک میاد دیگه برات اعصاب نمیمونه بچه های خودم خیلی اذیت میکنن همش با هم دعوا😥

😑😐دوست دارم کساییکه میگن ما ناخواسته بچه دارشدیمو خفه کنممممم

این حرفو نزن  یبار یه نفرفکر کرد حامله شده ناراحت بود گفت بعضی ها میگفتن نا خواسته مسخرشون میکردم توی دلم حالا باید بفهمم خیلی ناراحت بود.

یکی از فامیلامون هم قرص اورژانسی روسر ساعتش خورد اما حامله شد ولی قرص تاثیرش رو روی چشمای بچه گذاشته بود.