mamangolgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1464 عنوان علت سقط 166 بازدید | 9 پست رفتم دکتر رزاقی برای علت سقطم ۷۰۰ قبلش آزمایش داده بودم پیش یه دکتر دیگه.دوباره یه ۸۰۰ تومن برام آزمایش نوشته گفت اقدام نکن من قبلش اقدام کردم .حالا سوال اگه باردار باشم آزمایشای سقط مکررم اشتباه درمیاد نرم بدم تا معلوم بشه؟ 🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹 1398/10/30 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی۳۳ عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 7618 خوب میگفتی به خودش خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
mamangolgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1464 خوب میگفتی به خودش آخه اون موقع عقب ننداخته بودم اصلا احتمال بارداری نمیدادن سر قبلی ۸ ماه کشید تا شدم که بعدش سقط شد 🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
shadnaz عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2477 فکر نکنم به جواب آزمایش ربط داشته باشه واسه این گفته که اگر مشکلی باشه قبل اقدام برطرف کنه که باز سقط نشه نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹
زندگی۳۳ عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 7618 آخه اون موقع عقب ننداخته بودم اصلا احتمال بارداری نمیدادن سر قبلی ۸ ماه کشید تا شدم که بعدش سقط شد خوب عزیزم اگر عقب انداختی سریع یه آزمایش بتا بارداری برو بده بعد برو سریع اگر باردار بودی ازش مشورت بگیر خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
mamangolgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1464 فکر نکنم به جواب آزمایش ربط داشته باشه واسهذاین گفته که اگر مشکلی باشه قبل اقدام برطرف کنه که ب ... یعنی میگی برم بدم آزمایشارو چون معلوم نیست باردارم یا نه هنوز 🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
mamangolgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1464 خوب عزیزم اگر عقب انداختی سریع یه آزمایش بتا بارداری برو بده بعد برو سریع اگر باردار بودی ازش مشورت ... من سابقه تاخیر دارم حداقل باید یه هفته از موعدم بگذره بعدش .میخواستم تو این فاصله آزمایشا رو بدم.نمیدونم دعا کنم باردار باشم یا نباشم😔 🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
زندگی۳۳ عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 7618 من سابقه تاخیر دارم حداقل باید یه هفته از موعدم بگذره بعدش .میخواستم تو این فاصله آزمایشا رو بدم.نمی ... حالا برو یه آزمایش خون بده شاید بودی خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
mamangolgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1464 حالا برو یه آزمایش خون بده شاید بودی من بی بی چک میترسم بذارم چه برسه آزمایش خون .یادش میفتم قلبم توپ توپ میکنه🙈 🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
neda_khalili عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 2687 اگه سقط جنین برات پیش اومده حتما برای اینکه بار دیگه این مشکلو نداشته باشی دکتر خوبی برو مینا مهدویه عالیه