2777
2789
عنوان

احساس ميكنم افسرده شدم

97 بازدید | 13 پست

همش گريه ميكنم😓😰😭

البته شايدم تقصير من نيست رفتار اطرافيان هم بي تأثير نيست 

در ضمن ام اس هم دارم از دست شوهرم گرفتم 

نميدونم چيكار كنم بيش از حد گريه ميكنم و حس تنهايي 

بازم شكر 

حوصله مشاورم ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مگه این بیماری به رفتار اطرافیان مربوطه؟؟؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

البته انسانها گاهی خیلی ،دلشون میگیره و کم میارند،اما اگه این قضیه طولانی بشه ،اصلا خوب نیست.

سبک زندگی شاد ،استاد شجاعی ،میتونه کمکت کنه.ان شاالله.

حتما تمام صوت هاش رو گوش کن. آدرس کانالشون تو امضام هست. 

برو و موضوع رو سرچ بزن.

عزیز برات دعا میکنم.تو هم برای من دعا کن 

درضمن از دکتر ضیا بود فکر کنم شنیدم که ،ارده و شیره ،خیلی برای ام اس مفیده

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بله يه مدت آمپول هفتگي داشتم الان ديگه دارو هست خدارو شكر الحمدلله سر پام

خدا رو شکر

درمانت رو جدی بگیر.عمه من هم ام اس داره.به شدت افسرده شده.دارو مصرف نمیکنه و متاسفانه داره فلج میشه.تو این بیماری روحیه و امید حرف اول رو میزنه.حتما سعی کن روحیه ات رو تقویت کنی

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
البته انسانها گاهی خیلی ،دلشون میگیره و کم میارند،اما اگه این قضیه طولانی بشه ،اصلا خوب نیست. سبک ز ...

ممنونم از لطفت عزيزم خيلي لطفت كردي چشم دعات ميكنم تو هم منو دعا كن