2821
2789
عنوان

سفر زمستانی

960 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها منو شوهرم نزدیک یکساله که تو عقدیم و حالا واسه اولین بار دوتایی مخایم بریم یه سفر دو سه روزه قبلا با خانواده میرفتیم ولی من همیشه دوست داشتم تنها باشیم اما شوهرم میگف تنهایی حوصلمون سر میره ولی خب بالاخره راضی شد دوتایی بریم درحد مشهد ولی واسه شروع خوبه حالا بگین چیکار کنم که حوصلش سر نره تو راه و سفر؟ وسایل مهم چی بردارم؟ چه برنامه ریزی داشته باشم ک بهش خوش بگذره و دوباره هم سفر دوتایی رو انتخاب کنه؟ لطفا راهنمایی کنین ممنوووونم🤗

واسه همه چی پایه باش. مثل من غرغرو و بهونه گیر و بدقلق نباش 😁 .چون اولین باره ببین چی دوس داره چه کارایی خوشش میاد اونارو انجام بده بذار مزش بره زیر دندونش

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

فک نکنم تو زمستون زیاد بهتون خوش بگذره.مشهدخیلی سرده.

برین کیش یاقشم ک هواش خوب باشه.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه همه چی پایه باش. مثل من غرغرو و بهونه گیر و بدقلق نباش 😁 .چون اولین باره ببین چی دوس داره چه ک ...

آره دقیقا خیلی از غر زدن بدش میاد! 👌 مشکل اینجاس که همش از من میپرسه چیکار کنیم ؟ کجا بریم ؟ ولی خب پایه همه چی هست یعنی من بگم بیا بریم قله کوه میاد فقط براش مهمه ک بهش خوش بگذره و بعدا بتونه جلو بقیه پزشو بده که ما رفتیم فلانجا و خیلی خوش گذشت ولی من دقیقا نمیدونم کجا بریم که خوش باشیم میترسم پیشنهاد بدم بریم بعد اونجا بهش خوش نگذره!

فک نکنم تو زمستون زیاد بهتون خوش بگذره.مشهدخیلی سرده. برین کیش یاقشم ک هواش خوب باشه.

نه مخاد بره مشهد چون یه کار کوچیکم داره ک مخاد انجام بده اونجا ولی کارش یکروزه تمومه بعدش دیگ سیاحته فرصتشو نداریم که بریم شهر دیگ اخه سربازه و مرخصی چنروزه بهش دادن اینجاهایی که میگین خودمم دوس دارم ولی گذاشتمش واسه تعطیلات عید و این سفر یهویی یجورایی مشخص میکنه ک عیدم تنها بریم یا ن اگ بامن  بهش خوش بگذره قطعا عیدم تنها میریم 😍

زدوج جوان باید برین یه جای توریستی 😐

قبلا با دوستش رفتیم سفر خیلی جاها هم رفتیم یزد اصفهان شیراز طبس کهکیلویه و... اما خب مکان خوب بود همسفرامون متاسفانه اذیت کردن یعنی شوهرم که اصلا متوجه نمیشد ک دوسش باهاش رو زرنگیه ولی من میفهمیدم و خیلی رو مخم بود میدونی پیش خودم ب این نتیجه رسیدم ک جا زیاد مهم نیس مهم اینه که بشه یه اوقات خوشیو بسازی ولی خب میترسم حوصلشو سر ببرم ... همش فک میکنم چیکار کنم که بهش خوش بگذره 

مشهد سرده 

آره ولی برفیه من عاشق برفم نمیدونم هنوزم اونجا تیوب سواری میشه کرد یا ن ولی خب دوس دارم هم خودم هم شوهرم چون محل زندگیمون زیاد برف انچنانی نمیاد ک باز بخاد رو زمین بمونه!! نمیتونیم فعلا جای دیگ بریم عزیزم