2777
2789
پلاستیک خشک

چربش کن بعد که بست اول دورش رو با چاقو جدا کن و ۳_۴ ثانیه توی آب گرم بزار. هر چی آبش کمتر باشه یا ژلاتین اضافی بریزی یعنی در کل مایع ژله غلیظ تر باشه هم خوشمزه تر میشه هم راحت تر درمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلاستیک محکما هستا

قالبتو قبلا آب بزن کفش بذار یه ربع تو فریزز بعد که یخ زد بیار ژله خنکنتو بریز توش آب ژلتم دو لیوان بیشتر نباشه کمتر باشه بهتره وقتی هم میخوای ژلتو درآری دورشو با انگشتو جدا کن راحت 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
سشوار امتحان نکردم ولی چرب کردم نشده البته خیلی کم چرب کردم ک مزه ژله عوض نشه..زیاد چرب کنم مزش بد ن ...

زیاد چرب نکن 

مزه ژله عوض نمیشه ولی روی ژله روغن مشخص میشه

مثلا چهار پنج قطره بریز و همه جای قالب پخش کن

اگر هم دیدی روغنش زیاد شد با یه دستمال کاغذی روغنشو بگیر

چون تجربه نداری با آب گرم نمیتونی از قالب دربیاری و ژله آب میشه

بجاش یکمی زیرش سشوار گرم بگیر ، قالبو به اطراف و بچرخون که ببینی ژله جدا شده ، روی ظرف برگردون

اگر جدا نشد تو همون حالت سشوار یکنواخت بگیر 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم میزارم تو آب گرم از زیر همش آب میشه کجو کوله میشه

باید خیلی زود بر داری چون زودذوب میشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
قالبتو قبلا آب بزن کفش بذار یه ربع تو فریزز بعد که یخ زد بیار ژله خنکنتو بریز توش آب ژلتم دو لیوان ب ...

این برای قالب سیلیکونیه نه پلاستیکی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
این برای قالب سیلیکونیه نه پلاستیکی

هر دو مدلشم میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱