2777
2789
قالبتو چرب کن با سشوار گرم در بیار

سشوار امتحان نکردم ولی چرب کردم نشده البته خیلی کم چرب کردم ک مزه ژله عوض نشه..زیاد چرب کنم مزش بد نمیشه؟

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میزارم تو آب گرم از زیر همش آب میشه کجو کوله میشه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

قالبت چیه؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
منم میزارم تو آب گرم از زیر همش آب میشه کجو کوله میشه

از سشوار استفاده کن

اب نمیشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
سشوار امتحان نکردم ولی چرب کردم نشده البته خیلی کم چرب کردم ک مزه ژله عوض نشه..زیاد چرب کنم مزش بد ن ...

چرب کن بعد با دستمال روغن های اضافیشو بگیر 

بعد دورشو با چاقو ازاد کن و یکم بذار تو ابجوش و لبه هاش و بادستت یکم باز کن راحت در میاد