2777
2789

یه کتاب بهتون معرفی میکنم بخرین بخونین واقعا خوبه 

"کتاب منِ دیگرِ ما نویسنده محسن عباسی ولدی"

این کتاب هفت جلده که هر جلدش موضوع های مختلف داره یکی از موضوعاهاش ب اسم بازی بازوی تربیت; کلی بازی آپارتمانی هستش که میتونین با فرزندتون بازی کنین ..من خودم هنوز بچه ندارم ولی خیلی دغدغه تربیتشو دارم عقیدمم اینه که تربیت بچه از خود بچه واجب تره 

منم این کتابو از استادم شنیدم فکر نکنین دارم تبلیغ میکنم دوستداشتم به بقیه هم بگم شاید کسی باشه که عین من دغدغه شو داشته باشه..اینم بهتون بگم که بازی تو تربیت فرزندتون نقش مهمی داره هرچی بازی بیشتر و کیفیت بازی بهتر باشه شما موفق تر هستین..

یه سایتم بهتون معرفی میکنم که بازی کامپیوتریه فک کنم مناسب سن فرزندتون ساخت ایرانه تو هر سنی ک فرزندتون هست نوشته که مثلا سه سال به بالا میتونه بازی کنه ک با رنگ سبز نشونش میده..بهتره که تا جایی که میتونین به بچه هاتون گوشی تبلت ندین

ادرس سایتwww.ircg.ir

موفق باشین

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من همه ی جلداشو خوندم و دارم.بدزی بازوی تربیت که ضمیمه ی جلد چهارمشه عالیه و واقعا مشکل گشا  

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

آره ولی من قیمت کردم بالای صد تومن قیمت همه جلداشه

دیگه پولم نکشید نخریدم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبل به دنیا اومدن بچم این حرفا رو میزدم ولی حالا همشونو یادم رفته بچم خیلی بیش فعال اصلا هیچی جوابم نمیده

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
منم قبل به دنیا اومدن بچم این حرفا رو میزدم ولی حالا همشونو یادم رفته بچم خیلی بیش فعال اصلا هیچی جو ...

خوب حتما ببرش دکتر تا دارو بده کنترل بشه بیش فعالیش..بنظرم اگ مصمم باشی بهش عمل میکنی من رشتم روانشناسیه خیلی واسم مهمه چیزایی یاد گرفتم ک اگ‌روانشناسی نمیخوندم الان انقدر دغدغه تربیت بچمو نداشتم چون همه ی شخصیت و آینده بچم برمیگرده به سه سال اول زندگیش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
2790
2778
2791
2779
2792