2777
2789
عنوان

باردارا

96 بازدید | 28 پست

از تجربیات بارداریتون به ماهم بگین چکار کردین ک موفق شدین؟🙇👶

من اقدام میکنم ولی نتیجه  نمیگیرم

۳بهمن موعدم بود

چهارروز اومد جلو

یه سری ها میگن خوبه رحمت داره اماده میشه درسته؟

والا من هر دفعه جلو انداختم یکی دو ماه بعدش باردار شدم

البته فقط دوبار تجربه داشتم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مدت ۱۰ روز تخم هویج به اندازه یه بند انگشت با یه لیوان آب خوردم

دو ماه بعدش باردار شدم

البته اگر دختر دوست داری این کارو نکن چون طبعش گرمه 

من وقتی اینو فهمیدم قطعش کردم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

خوبه جلو اومده قدیمیا میگن یعنی رحمت داره دنبال بچه میگرده.ازمن میشنوی اصلااصلا استرس نداشته باش خودش زود میاد توشکمت من ماه اول استرس داشتم نشد ماه دوم خیلی درگیر چیزای دیگه بودم حتی اساس کشی هم داشتم وقت استرس برابچه نداشتم وخداروشکر شد!

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید
اخه من با چی سرمو گرم کنم😩

خب بابیرون رفتن خونه مامانت برو یکاری کن اون چندوقت بعد از رابطه تا پریود بعدیت نفهمی چطورگذشت ک استرس بگیری واذیت شی

خب بابیرون رفتن خونه مامانت برو یکاری کن اون چندوقت بعد از رابطه تا پریود بعدیت نفهمی چطورگذشت ک است ...

شرایط یه جوریه 

ک نصف ماه خونه مامان

نصف ماه خونه خودمون😩

الان دیروز دوستم اومده بودن پیشم یه لحظه اونموقع از فکرم رفت بیرون😩ولی متاسفانه لک خون دیدم

ناامید شدم😩گریه کردم دوستم گفت چته منم دردم باز شد همه چی  رو گفتم😭😭😭😭😢

الان دیروز دوستم اومده بودن پیشم یه لحظه اونموقع از فکرم رفت بیرون😩ولی متاسفانه لک خون دیدم ناامید ...

خخخخ منم ماه اول ک نشدم گریم گرفته بود میگم ک اصلا نباید فکرشو بکنی ازاولویت بچه بیابیرون یچیزدیگه رو اولویت قراربده توذهنت ک باهاش مشغول شی بعد مطمین باش نتیجه میگیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز