2777
2789

دستورشو میدی عزیزم....

نمیدونم چرا من کیک میپزم پف نمیکنه 

وقتیم میخوام اردشو قاطی کنم گلوله میشه

چندبار اردشو الک کردین

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
اهان .داغ داغ ریختی روش ؟؟

آره همونطور ریختم. بعد گذاشتم یخچال تا سفت تر بشه روش. ببین کاکائو اندازش،باید خودت دستت بیاد من بار اول که درست کردم ریختم کمی تلخ شد. دفعه بعد شکر بیشتر ریختم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه معروف نیستن هیچکسم پشتشون نیست :/ تو با کی دعوات شد قدیمی بود؟

نه بابا یه اوسکول بود

تا تونست بهم توهین کرد

منم گفتم عقده ای بدبخت

میگفت شوهر اگه فیلم فلان ببینه اشکالی نداره

میگم پس حریم جنسی خانواده چی؟

میگه اونی که چیچی استار شده حریما رو درنوردیده دیگه حریمی نداره که

گفتم اصن نمیفهمی چی میگم نه؟

شروع کرد به حرف مفت زدن

منم گفتم اصن از حرف زدن یه عده معلومه خودشونم این فیلما رو میبینن که اینطور از دیدنش دفاع میکنن، خودتون دوست دارین بهتون خیانت بشه

انقدر ادامه داد که بعد کلی جواب ندادن گفتم عقده ای بدبخت

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ارزش نداشت واسه ی همچین ادمی قطع شدن واقعا

ببین من هی میخواستم جواب ندم

واقعا میخواستم چیزی نگم

هی ادامه داد و محتملا به نی نی یار گفته بود که نی نی یار فقظ پیام منو دیده و ترکونده

حرف زدن بلد نبود بعد به من درس میداد

حقشونه انگار یه عده شوهراشون برن ده تا زن دائم و موقت جلو چششون بکیرن

(الان این حرفو میزنم حس عقده ای بودن بهم دست داده، زنه روم اثر کرده ها😐)

دستورشو میدی عزیزم.... نمیدونم چرا من کیک میپزم پف نمیکنه  وقتیم میخوام اردشو قاطی کنم گلوله ...

آردو من 3 بار الک میکنم مواد همسون باید هم دمای محیط باشن یخچالی پف نمیکنه فرو از قبل باید ده دقیقه گرم کنی و نیم ساعت اول بعد اینکه کیکو داخلش گذاشتی درشو باز نکنی تخم مرغو وانیلو شکرو باید اول باهم قاطی کنی تا حسابی کف کنه بعد شیر رو روغن بعدم هم زدن بعدش آرد 3 بار الک شدتو قاشق قاشق قاطی بقیه موادت کن فقطم به یک طرف باید همش بزنی و زیاد هم زدن باعث میشه کیک پف نکنه سریعم وارد قالبش کنی و بدون تو قالب اصلا به مواد دست نزنی سریع بزاری توی فر ( من اینارو رعایت میکنم امیدوارم کمکت کنه)

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
دستورشو میدی عزیزم.... نمیدونم چرا من کیک میپزم پف نمیکنه  وقتیم میخوام اردشو قاطی کنم گلوله ...

از آرد سفید قنادی که تو فروشگاهاستم باید استفاده کنی ( البته مطمئنم خودتم اینارو رعایت میکنی 😅) شاید قالب یا فرت مشکل داره قالب وقتی چربه حتما باید آرد بزنی بهش چون اگه چربی دور قالب با لبه های کیکت تماس داشته باشه زباد پف نمیکنه

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟