2777
2789

مبارکه

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا ۳روز خونریزی،طول دوره ۲۹روزه.یه روز قبل تخمک گذاری و چند روز بعدش،۸اردیبهشت ۷۱تولدمه

چن روز از اقدامت گذشته وای منم این ماه اقدام بودم خداکنه حامله باشم دل تو دلم نیس

با که باید گفت این حال عجیب را...
مرررسی،جتا جواب ازمایش نیاد باور نمیکنم خودم

منم دیروز فهمیدم مثل مال تو بود فک کردمم منفیه عکس گزاشتم خانوما گفتن مثبته رفتم ازمایش دادم مثبت بود خدا رو شکر

انشالااا حامله ای

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄
منم دیروز فهمیدم مثل مال تو بود فک کردمم منفیه عکس گزاشتم خانوما گفتن مثبته رفتم ازمایش دادم مثبت بو ...

ایشالا الان دم در آزمایشگاه تو پارک نشستم تا یک ساعت بشه،طاقت نداشتم برم خونه.ایشالا مثبت باشه

ایشالا الان دم در آزمایشگاه تو پارک نشستم تا یک ساعت بشه،طاقت نداشتم برم خونه.ایشالا مثبت باشه

انشالااااا

دوستان واقعا چرا همون بار اول نمیگیره؟من ک ازمایش وسونو دادم مشکلی نداشتم ک

منم هم ازمایش هم سونو دادم هیچ مشکلی نبود،به اعصاب ربط داره و خیلی چیزای دیگه