2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 26 پست

من تپش قلب شدید داشتم حدود ۲۰ ثانیه بود ول میکرد و دست چپم از بازو میلرزید و ول میکرد 

رفتم دکتر فلوکستین داد یه مدت خوردم خوب شدم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
افسردگی داره گلم حتما برودکتر.چطو بهش علاقه نداری بیچاره رو

منم واسه همین میگم چون مشاور و روانپزشک نیس میخوام دارو بگیرم بخورم حالم خوب بشه.ولی نمیدونم چی باید خورد میترسم خطرناک باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر ک خوب شدی.منم خیلی استرس دارم خییییلی

منم اوایل عقد تا سه چهار ماه میگفتم ای خدا چه اشتباهی کردم باهاش ازدواج کردم چون اصلا دوسش نداشتم فک میکردم آخرش طلاق میگیریم اما الان خداروشکر ۵ساله داریم باهم زندگی میکنیم وعااااشقشم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
وقتایی ک استرس زیاد دارممم.حتا غذا نمیتونم بخورم همش فک میکنم ی چی تو گلوم گیره نفس نمیتونم بکشم

فک میکنم علائمت بیشتر به افسردگی شباهت داره

منم اوایل عقد تا سه چهار ماه میگفتم ای خدا چه اشتباهی کردم باهاش ازدواج کردم چون اصلا دوسش نداشتم فک ...

ای جااانم.خداروشکر ک خوب شدی .انشالله واسه منم همین بشه.ینی ممکنه حس منم برگرده 

ای جااانم.خداروشکر ک خوب شدی .انشالله واسه منم همین بشه.ینی ممکنه حس منم برگرده 

اره عزیزم مطمئن باش عشقی ک با شناخت بوجود بیاد خیلی پایدارتره تا عشق درنگاه اول و این چیزا

منم اوایل عقد تا سه چهار ماه میگفتم ای خدا چه اشتباهی کردم باهاش ازدواج کردم چون اصلا دوسش نداشتم فک ...

خونه خودت بری عادت میکنی؟ من زیادی به مامانم وابستم فکر ک میکنم دیوونه میشم

خونه خودت بری عادت میکنی؟ من زیادی به مامانم وابستم فکر ک میکنم دیوونه میشم

اره بابا...منم وابستم زیاد میرم خونشون

اره بابا...منم وابستم زیاد میرم خونشون

واااای خدا کنه.بخدا بدونی من تو این پنج ماه چی ک نکشیدم چه فکرایی ک نکردم همش استرس دارم دوس ندارم عروسی بگیرم برم خونه خودم میترسم😭😭

واااای خدا کنه.بخدا بدونی من تو این پنج ماه چی ک نکشیدم چه فکرایی ک نکردم همش استرس دارم دوس ندارم ع ...

این همه استرس الکی ب خودت نده بعد میفهمی ب چه چیزای بی اهمیتی فکر میکردی