2777
2789
عنوان

حسادت یا حقارت

156 بازدید | 11 پست

سلام خوشکلا

من دانشجوی روانشناسی هستم وخواهرم امسال ازاد پزشکی قبول شد، علت این تایپیک اینکه من احساس میکنم خانوادم اصلا به من اهمیت نمیدن علتش هم فکر میکنم چون خواهرم از اول پزشکی مخواست بخوانه ومادرم عاشق پزشکی هست، وقتی من درس مخواندم یک کتاب برام میخریدن ملی غر میزدن ولی الان قراره کلی پول خرج کنن، جهیزیه مخواستم بخرم هی میگفتن ما را تو قرض انداختی وووووو، خواهرم ثبت نام کردن بهم نگفتن هيچی بهم نگفتن ومن آقامون همش دنبال کاراش بودیم ما را خر فرض کرده بودند، الان هم دیشب زنگ زدن به من میگن برو باهاش خوابگاه بیبین وبهم بگو(مادرم گفته) شب کلی گریه کردم کلی حسادت نه ولی چرا فرق میذارند ووووو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معمولا اینجوری میشه اولی یکم سختتره ، اونکه میره ، بعدی برا خانواده راحتتر میشه که خرجش کنن یا باهاش هم فکری کنن ، زیاد دیدم اینجوری ، فکرش رو نکن 

I have a voice, so do you
اعتراض هم نمیتوانی بکنی میگن چشم نداری خواهرت بیبینی داره موفق میشه  

من یه چند وقته راحت شدم دیگه، چجوری؟

دیگه هییییچ توقعی ازشون ندارم

مخصوصا توقع عاطفی. از نظر مالی پدرم ساپورتم میکنه.

منتها عاطفی مهمه، بجاش خدا بخواد اونیکی الان اومده تو زندگیم جبران میکنه

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من یه چند وقته راحت شدم دیگه، چجوری؟ دیگه هییییچ توقعی ازشون ندارم مخصوصا توقع عاطفی. از نظر مالی ...

مالي تا بهشون میگم میگن نداریم واز این حرفا، بچم سقط شد بهشان گفتم چرا نیامدید گفتن ما 300 تومان پول ماشین بدیم نداریم، تو برامون ماشین بگیر ولی الان مخوان برای خواهرم خوابگاه دو نفره بگیرن دانشگاه بهشتی ترمی 4 تومان باید بدن دیشب گفتم چ خبره گفتن خوب پزشک باید راحت وآرامش زندگی کنه 

مالي تا بهشون میگم میگن نداریم واز این حرفا، بچم سقط شد بهشان گفتم چرا نیامدید گفتن ما 300 تومان پول ...

دمشون گرم واقعا😂

چی بگم، بگیر به یه ورت خواهر

سعی کن زندگی خودتو داشته باشی، همین

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…