2777
2789

ماشین دارید؟

بره اسنپ 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
باور میکنی ۶ ساله یه خرید درست نکردم؟ همه ش میگه صبر کن صبر کن،

بمیرم برا دلت،حق داری،مگه چقدر عمر میکنیم مگه چقدر زندگی میکنیم که این همه زجر بکشیم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی  ناراحت شدم😔 برای یه مرد هیچی سخت تر از این نیست که شرمنده ی خانواده اش بشه سعی کن ازش معذرت خواهی کنی و تشویقش کنی سر همین کاری که هست بمونه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
درکت میکنم من هم دوسال این وضعیت و داشتم البته بچه ها نبودن ولی توی اون دو سال هر دومون کار پاره وقت ...

قبلا بسته بندی خشکبار تو یه کشو  دیگه  اشتیم،اومدیم ایران و از بی عرضه گیش پولمونو داد برامون خوردن و بعد اون دیگه همین جوری میچرخه،،۲ روز دفتر یکی،۱ ماه مغازه یکی دیگه،،تنها مهارتش زبان روسی

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

شغلش چی بوده؟

تا کی صبر کنی اخه 

معذرت خواهی نکن عزیزم ولی جلوی بچه خواهشا دعوا نکن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
قبلا بسته بندی خشکبار تو یه کشو  دیگه  اشتیم،اومدیم ایران و از بی عرضه گیش پولمونو داد برا ...

نمیتونه بره تو کار ترجمه یا همکاری کنه با این موسسه های زبان؟

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
خیلی  ناراحت شدم😔 برای یه مرد هیچی سخت تر از این نیست که شرمنده ی خانواده اش بشه سعی کن ازش مع ...

به خدا ۶ سال خون به جگر شدم،،منم خسته شدم،،میبینم میاد خونه و شروع میکنه یکی از همکاراشو مسخره کردن ،نمیدونم بخندم یا برای بچه م که لباسش تو تنش زار میزنه گریه کنم،

باور میکنی ۶ ساله یه خرید درست نکردم؟ همه ش میگه صبر کن صبر کن،

عزیزم اسنپ یا آژانس بره، یا اگه ماشین دارین خرید و فروش ماشین بکنه

تیکر بارداری نیست..واسه رسیدن به ارزوهامه میشه یه صلوات مهمونم کنید😘😘😘😘

شوهر شما رو ندیدم و نمیتونم قضاوت کنم اما پدر خودم رو دیدم به دلایلی کارش رو از دست داد من بزرگ بچه ها بودم نه سالم بود پنج تا خواهر برادر سخت گذشت اما پدرم با هر بدبختی بود ما رو خرج میداد شوهرت باید سعی خودش رو بکنه زورگویی زیاده اما چاره ای جز کنار آمدن نیست شاید کارفرما بهش زور میگه اما... شما هم اینهمه سال صبر کردی کمی بیشتر تحمل کن حرفت رو زدی خدا بزرگه به خودش بیاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمیتونه بره تو کار ترجمه یا همکاری کنه با این موسسه های زبان؟

گشتیم،نبود،،اقا حقوق ۲ تومن ۳ تومن نمیخواد،دنبال پول بزرگه

عزیزم اسنپ یا آژانس بره، یا اگه ماشین دارین خرید و فروش ماشین بکنه

۳ سال پیش اسنپ بود،اونقدر غر زد غر زد که در شعن من نیست که ....ماشینم پارسال فروخت

گشتیم،نبود،،اقا حقوق ۲ تومن ۳ تومن نمیخواد،دنبال پول بزرگه

خو نمیشه اینجوری که،سنگ بزرگ نشانه نزدنست،بخدا داداش من حقوقش از یکی از کاراش چند برابر درامد ماست ولی اکتفا نمیکنه، داره دو جا همزمان کار میکنه که خانوادش در رفاه باشن با اینکه درامدش از یه شغلش کفایت میکنه برای زندگیش ولی اروم نمیشینه

عزیزم خودت دست به کار شو تو دیوار شیپور اینستا همه جا اگهی بزار

خونه دارید حالا ؟

چقدر سخته 

برگرده بره اونجا کار کنه اونجا ک درامدش خوبه 

بعضی وقتا به خاطر خونواده باید غرور و زیر پا گذاشت