2777
2789
ترجیح میدم سفت بگیرم در اینجور مواقع بلکه به خودش بیاد

نمیخوام دلم براش بسوزه،ولی میگم اخه ۴۵ سالشه،چیکار کنه؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چه جوری خرجتون رو میدین ؟ سیبیلاش چرا ؟؟

گفتم که،،۳ ماه یه جا،،،۲ ماه یه جا،،۶ ماه یه جا،،هر جا میره دعواش میشه،ادعا داره

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

خوبش کردی حسابی بی محلی کن انگار نیست 

اخم کن..قهر باش تا عوض نشد همین اش و همین کاسه

ببخشید ولی بی صفته تا حالا هیچی بهش‌نگفتی دور برداشته جا اینکه بگه با همه چیزم ساخته لااقل پول کادو ندارم یه تبریک که میتونم بگم....خدا بزرگه ولی شل نکنی که دیگه این دفعه عوض نشه دیگه دعوام چاره ی کارت نخواهد بود

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄

حق داری عزیزم ولی شرایط اقتصادی کشور هم خیلی بد شده اکثریت بیکارن اونایی هم که سر کارند خرجشون به دخلشون نمیخوره همسر شما هم از این قاعده مستثنی نیست اگه هم باهاتون بدخلقی کرده به خاطر بیکاری و تورم که بهش فشار میاره کاش اونجوری صحبت نمی کردین که دلش بشکنه

درکت میکنم ، خیلی سخته این شرایط، ولی مردا گاهی به یه تلنگر نیاز دارن تا بیدار بشن، وگرنه فک میکنن همه چی از نظر شما اوکی هست که اعتراض نمیکنی، صبر ایوب نداری که انسان هستین شمام

درکت میکنم من هم دوسال این وضعیت و داشتم البته بچه ها نبودن ولی توی اون دو سال هر دومون کار پاره وقت داشتیم 

من صبح ۸میرفتم تا ۱شب عصر هم ۵تا۹شب یعنی تابستونا پدرم در اوووووومد 

الان اومدیم یه شهر دیگه 

خدا رو شکر داذه اوضاع بهتر میشه ولی الان دیر شده اونموقع وقت پس انداز بود نه الان با این همه هزینه 

به خاطر بچه ها سخت بگیر من نگرفتم پشیمونم هر روز عذاب وجدان دارم

چه مهارتی داره؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم بعضی وقتا ی تلنگر لازمه خوب کاری کردی بزا ی کم بهش بربخوره ی تکونی به خودش بده

شوهر منم خییییلی بیخیاله فقط خداروشکر میکنم کار دولتی داره وگرنه تا الان از گشنگی مرده بودیم همه مسئولیتای زندگی افتاده گردن من باور کن با ۳۶ سال سن همه موهام سفید شده چند سال اول هیچی نمیگفتم ولی الان دیگه صبر و تحملم تموم شده سر هر چیز کوچیکی جنجال به پا میکنم 😔

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏