2777
2789
بهش میگم خیلی حرف میزنم باهاش همون موقعرقبول میکنه ولی اصلا زیر بار نمیره دوباره همونجوری میشه میگه ...

ای وای چقدر بد واقعا متاسف شدم، دعا میکنم برات دوست عزیز 

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه بخاطر خرج زندگی ازدواج میکنیم؟ من الان شاغلم. تو تمام تصمیمات مالی خونه دخیل هستم. پولم بابت تبد ...

عزیزم شوهر شما آدمه.... خیلی از مردا پررو و بیشرفن... توقع همه سرویسی از زنشون دارن، کار کنن، درآمدشونا ب شوهرشون بدن، بچه داری کنن، خونه گل و بلبل باشه وتو سری خور باشن و  غیره و ذالک..... یه دوستای من شوهرش بی دلیل نمیرفت سرکار، اونوقت شوهرش و خانوادش پیله کرده بودن بهش ک تو باید بری سرکار 

شرایط آدما با هم فرق میکنه 

اره واقعا اینو نمیشه تحمل کرد، خواهر شوهر منم همین مشکلو داره تاااازه اون طفلی که خودش میره سرکار جو ...

قابل توجه بعضی کاربرا، ک تا یه چی میشه میگن برو خودت کار کن.... وظیفه مرد کار رفتن و پول دادنه ما زنیم، ظریفیم جامون کنار کولر و شوفاژه

اگ قرار باشه خودمون خرج خودمونا بدیم تازه اختیارشم نداشته باشیم مث خدمتکارا هم یه سره سرویس بدیم دیگ ...

عزیزم منم با اینکه درس خوندم نتونستم برم سرکار 

ولی هر که میبینم حنی تواین سایت گفتن خودتون برین سرکار 

واللع نمیدونم دیگه

سالها دویدمو نرسیدم 💔

عزیزم منم با اینکه درس خوندم نتونستم برم سرکار  ولی هر که میبینم حنی تواین سایت گفتن خودتون بر ...

ببین من نظر شخصیم اینه هیچی مهم تر از سرحالی و نشاط یه زن نیس، تو ک شاد باشی بچه ها و شوهرتم شادن، میتونی تصمیم درست بگیری، درست بچه هاتو تربیت کنی ک این خودش چیز کمی نیس، خدایی سرکار رفتن جون و جلا واسه ادم نمیزاره حالا تازه حقوق یه آقا رو هم ک بهت نمیدن و اکثرا خانوما رو واسه تبلیغ کاراشون میخوان و ب چشم وسیله بهشون نگاه میکنن البته ب جز یه سری از مشاغل خاص ک اونم خستگیهای خودشو داره، کلا با کارایی برا زنا موافقم ک ظرافت و لطیف بودنمو خراب نکنه، خیلی از خانوما با همین فضای مجازی و هنرهایی ک دارن کسب درآمد میکنن ک این عالیهه. 

حالا تازه اگ شوهرت قدر بدونه و پررو  بازی درنیاره و همه پولا ازت بگیره

قابل توجه بعضی کاربرا، ک تا یه چی میشه میگن برو خودت کار کن.... وظیفه مرد کار رفتن و پول دادنه ما زن ...

خوب وقتی مجبوری کار کردن بهترین گزینس هر چند محل کار هم کلی از آدم بیگاری می کشن ولی استقلال مالی اعتماد به نفس می آره بابای من ۶ ماه ۶ ماه قهر می کرد با مامانم نه به اون پول می داد نه به من ولی خوب برا خونه همه چی می خرید منم تصمیم گرفتم از ۱۸ برم سر کار خدا می دونه چه سختیایی رو برا پیدا کردن کار و نگه داشتنش کشیدم ولی آرامش دارم بابام پول بده نده برام اصلا مهم نیس تتازه برا خونه هم خرج می کنم قابلمه خراب شه می خرم پتو خراب شه می خرم چیزایی که در وسعمه بیشترم تحویلم می گیرن خوب من خودمو با کار کردن از اون شرایط نجات دادم هر چند کار خیلی سخته

خوب وقتی مجبوری کار کردن بهترین گزینس هر چند محل کار هم کلی از آدم بیگاری می کشن ولی استقلال مالی اع ...

فدا تو بشم من، بعضیا مریض دارن، بعضیا بد سرپرست و بی سرپرستن، بعضیا مردشون زندانه و یا معتاده اونا عاره شرایطشون فرق داره، من با اونایی هستم ک تا یه روز مرده پول نمیده کمر میبندن ک برن سرکار

ایشالا شما هم بهترینا برات رقم بخوره