الهی بگردم عزیزم درکت میکنم، منم ۶ ۷ سال شوهرم بیکار بود همین حس تورو داشتم البته شوهرم خسیس نبود طفلی دستش خیلی تنگ بود... نمیدونم بخدا چی بگم واقعا سخته مردی که خسیسه رو نمیشه کاریش کرد. حرف زدی باهاش در این مورد؟؟؟ بگو من نیاز دارم، تو بهم پول ندی کی باید بده؟؟؟؟ بگو زشته بیرون میرم هیچی پول همرام نیس الان دیگه یه بچه هم پول تو جیبی داره تو ک زنشی دیگه... چطور موقع رابطه میاد سمتت و تو هم جوابشو میدی...بگو منم توی رابطه خسیس باشم خوبه؟؟؟ اونم وظیفشه پول بهت بده نفقتو بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ قرار باشه خودمون خرج خودمونا بدیم تازه اختیارشم نداشته باشیم مث خدمتکارا هم یه سره سرویس بدیم دیگه چه مرضی بود شوهر کنیم، والا..... خونه باباهامون خیلی جامون بهتر بود.... مردا رو بدعادت نکنیم
به جان خودم چند بار برام پیش اومده خونه نبوده مثلا حال بچم بد میشده مجبور بودم در همسایه را بزنم ازش ...
من که ماهیانه دارم جدا از اون گاهی از کارتشم همینجوری میکشم میگه برای چی فلان جا کارت کشیدی میگم برای فلان چیز میگه خودت داشتی که میگم از کارت تو یه مزه ی دیگه ای داره بعدشم به تو نگم به عباس آقا سرکوچه بگم 😂😂😂😂
اگ قرار باشه خودمون خرج خودمونا بدیم تازه اختیارشم نداشته باشیم مث خدمتکارا هم یه سره سرویس بدیم دیگ ...
مگه بخاطر خرج زندگی ازدواج میکنیم؟ من الان شاغلم. تو تمام تصمیمات مالی خونه دخیل هستم. پولم بابت تبدیل خونه به بهترش پس انداز میشه. اختیار پولم رو دارم. اتفاقا کار به زن عزت نفس میده که برای 4 قرون هزارتا سیاست و ادا ردیف نکنه.
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش