2777
2789
عنوان

بیماری دو قطبی

174 بازدید | 22 پست

خانوما همسر دوست صمیمیم متاسفانه به این بیماری مبتلاست طوری که دوستم میگه کلا به همه چیز شک داره وفک میکنه همه بهش توطئه کردن مثلا میگه تو خونه دوربین گذاشتن یا فلانی تروریست میخاد من وبچه هامو بکشه هی میره بیرون کنترل میکنه که کسی اینو میپاد یا نه بچه هاش نمیذاره بره مهد میگه بچه رو میخان بکشنش دوستم خیلی خسته شده وامروز رفته از دکتر نامه بستری گرفته تا آمبولانس نیروی انتظامی بیاد ببره بیمارستان؟

کسی تجربه ای داره آیا این بیماری دوقطبی اصلا؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پارانویید داره نه دو قطبی

پارانویید چجوریه؟

خطرناکه؟

اینا خوب مشن؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ايشون پارانوئيد دارن عزيزم

دکترش گفته دوقطبی دوسالم هست دارو میخوره ولی افاقه نکرده تازگیا خیلی بدتر شده

احتمالا تشخیص اشتباهی داده دکتر

عذر میخوام دخالت میکنم،قصدم شوخی نیست و جدا میپرسم. مطمئن هستند که توهم زا خصوصا شیشه مصرف نمیکنند؟ ...

دوستم میگه نه 

چند سال پیش که مجرد بوده اینجوری شده بوده که بستریش کردن

پارانویید چجوریه؟ خطرناکه؟ اینا خوب مشن؟

ینی همین خصوصیاتی ک گفتین

دچار بدبینی و. توهمه

درمان قطعی فک نکنم داشته باشه

ولی میشه کنترلش کرد

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
پارانویید چجوریه؟ خطرناکه؟ اینا خوب مشن؟

باید دارو مصرف کنه

دوقطبی ینی یه مدت حالتای افسردگی داره یه مدت حالتای شیدایی ، بین افسردگی و شیدایی خلقش هی تغییر میکنه 

این علایمی که شما گفتی پارانوییده

ینی همین خصوصیاتی ک گفتین دچار بدبینی و. توهمه درمان قطعی فک نکنم داشته باشه ولی میشه کنترلش کرد

من واقعا میترسم به دوستم آسیب برسونه 

خطرناک میشن این مدل آدما؟

دکترش گفته دوقطبی دوسالم هست دارو میخوره ولی افاقه نکرده تازگیا خیلی بدتر شده احتمالا تشخیص اشتباهی ...

تو شرايط ايشون بستري ميشن معمولا ميتونه بسيار خطرناك باشه براي خانوادش و رفتارهاي خشن نشون بده

اصلا شوخي نگيرين

باید دارو مصرف کنه دوقطبی ینی یه مدت حالتای افسردگی داره یه مدت حالتای شیدایی ، بین افسردگی و شیدای ...

همسر دوستمه من دقیق نمیدونم چیزایی خود دوستم بهم گفت گفتم احتمالا تشخیص دکترش اشتباه بوده

من واقعا میترسم به دوستم آسیب برسونه  خطرناک میشن این مدل آدما؟

بستگی ب نوع بیماری داره

پاناروئید چند دسته هستش بعضیا پیشرفته هس بیماریشون. بعضیا کمتر باید. زودتر کنترل بشه تا اسیبی نرسونده ب کسی

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
تو شرايط ايشون بستري ميشن معمولا ميتونه بسيار خطرناك باشه براي خانوادش و رفتارهاي خشن نشون بده اصلا ...

اتفاقا دوستم امروز رفته نامه دکتر ودادگاه گرفته که بیان از تو خونه خفتش کنن ببرن بیمارستان