2777
2789
عنوان

مامانا بیایید

75 بازدید | 15 پست

پسر سه ماه و نیم دارم آب دهن میریزه و خیلی خارش شدید لثه داره و همش جیغ میزنه و بیقراره. و اسهالم داره دکتر گفت فعلا دندون نیست چه کنم آروم شه. دکتر بهم گفت چند قطره استامینفون بده اما دادم أروم نگرفت چه کنم توروخدا کمک کنید تازه میخواستم ببرم ختنه اش کنم😢😢😢😢

پسرمنم همینه از ۲ماهگی الان ۶ماهشه چاره نیست جزتحمل 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خب دکتر نگفت چرا اینجور میشه؟دلیلش دندون نیست چیه پس؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاعی دراین مورد ندارم اماکاش زودتر ختنش میکردی من پسرمو وقتی ۱۷روزش بود ختنه کردم راحت شدم

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

یکم نبات تو آب جوشیده حل کن چند بار بده ببین خوب نمیشه شاید از سردی آب دهنش میریزه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
گفت خارش لثه داره فعلا

ژل دندان نوزادان بگیر من همیشه برا دخترم میزدم 

یکم نبات تو آب جوشیده هل کن چند بار بده ببین خوب نمیشه شاید از سردی آب دهنش میریزه 

البالو جان این چه زبونیه کنجکاو شدم؟

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏
البالو جان این چه زبونیه کنجکاو شدم؟

خوزستانی 😘😘😘

تاثیر داره چی بگیرم خوبه. 

فرقی نداره بگو ژل واسه دندون دراوردن نوزاد میخوام...هم مسکنه هم خواب آور