2777
2789
عنوان

حساس شدم

53 بازدید | 7 پست

از اینکه همسرم با مامانم خوب حرف بزنه طرفشو بگیر میخوام از حسادت منفجر شم به جایی رسیدم که میپیچونمش نیاد خونه بابام مامانم هم همش طرف شوهرمو میگیره یعنی کلا دوتاشون وقتی یه جا باشن ضد منن هر حرفی بزنم میگن نه حرف ما درسته بچه ها شاید باورتون نشه ولی گاهی اوقات مثلا مادرم پشت سر شوهرم یه چی دیگه میگه تو روش یه چی مثال بزنم میخواستم برای عروسیم لباس عروسی بگیرم قبل اینکه شوهرم بیاد با مامانم به تفاهم رسیدیم که از کجا بگیریم شوهرم که گفت نه فلان جا مامانم برگشت گفت اره بابا منم میگم اونحا خوب نیست 😭😭😭😭😭😭خیلی دارم اذیت میشم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامانت میخواد دامادشو از دست نده😓

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خوبه که پس فردا یه مشکلی پیش اومد نمیگه ننه ت یادت داده

ولی اگه جنبه داشته باشه خوبه

مثلا مادر من انقدر خوبی کرد ب شوهرم ولی چیی آخرشم شوهرم همه کاسه و کوزه زو رو مادرم شکوند

خیلی نمک نشناسه خیلیی

عزیزم سیاست مادرانست طفلی خیرتو میخواد

بخدا نه اخه ببشتر وقتا سر همین دعوامون میشع با شوهرم اگه به خیرم بود میدید کار به دعوا میکشه ادامه نمیداد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

😂😂 وای عین مادر من

موقع خریدن حلقه کلی منو نصیحت کرده بود که سنگین بردار، برلیان بردار، بعد موقع خرید تا همسرم یکیو نشون میداد میگفت آررره این خوبه، آدم نباید پر توقع باشه، حالا اول زندگیه 😐 

توجیهشم این بود که خودت حرفتو بزن نذار بعدا بگن مامانش یاد داده 😑