2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست
چت که نه تواینستابعضی ازلایواپست میزاربدم میاد اونم چیزبدی نمیگه ولی من دوست ندارم ببینه خودشم اهل خ ...

خداروشکر

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اشغال همش داره خیانت میکنه نمیدانم چکار کنم کاش یکی من را راهنمایی کنه سه تا بچه دارم واقعا ازش ...

وای خدا خبرمرگشون 

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
خداروشکر کات کرد  من بدی زیاد ازش دیدم  موندم چکار کنم بهش فرصت بدم یا برم کلا

ولا خانومی من تاپیکایه قبلتونو ندیم نمیدونم تو چه موقعیتی هستین اما همسرم بعد 13سال زندگی و یازده بار خیانت کردن از تو دلم کلا انداختمش بیرون از نظر جنسی ادم گرمیم اما برا رابطه قرص میخورم که تمایلی نداشته باشم بعد این همه سال الان روزی ده بار بوسم میکنه و همه جوره برام مایه میذاره اما من از ایشون لذتی نمیبرم فقط به خاطر بچم دارم دارم زندگی میکنم خودشم میدونه😟😟😟 

پریسان دختر سمنان
خردش کن 

دوباره میگیره

نمیخوام دعوا راه بیفته فقط میخوام بفهمم در چه حد بوده یا هست هنوز 

اخه بهش میگم چرا هیچی نمیگه فقط ناراحت میشه انگار به مادرش فحش دادم 

یبارم اسم رابطه جنسی اومد تکون خورد انگار تو فکرش بوده خودش فقط گفت دختره زبون داره

ولا خانومی من تاپیکایه قبلتونو ندیم نمیدونم تو چه موقعیتی هستین اما همسرم بعد 13سال زندگی و یازده با ...

عزیزم بیزحمت دوباره میفرستین کلمات وارونه اومده برام

ولا خانومی من تاپیکایه قبلتونو ندیم نمیدونم تو چه موقعیتی هستین اما همسرم بعد 13سال زندگی و یازده با ...

پشیمون نیستین که نرفتین؟