2777
2789
عنوان

خیانت

369 بازدید | 33 پست

شوهرم تو واتس آپ با یه دختر چت میکنه همکارن و توی یه صنفن

خودشم اعتراف کرده

ولی هرچی بهش میگم عکس بچه و بزار پروفایل یا تو گروهتون زیر بار نمیره

بهش برمیخوره انگار به مادرش فحش داده باشم

میدونم بهش گفته مجردم

خیلی کلافم نمیدونم چکار کنم حوصله درگیری و بحث و دعوا ندارم 

مطمئنم هنوزم در ارتباطه چون حاضر نیست عکس بچه و بزاره 

ولی تو خونه دیگه گوشی دست نمیگیره و سعی میکنه خودش و بی تفاوت نشون بده

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مردا اینطوری شدن چرا سیر نمیشن چرا همش چشمشون دنبال این واون چرا  چرا واقعا چرا....مشکل از کجاست 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
مثلن عکس بچه هاروبزارنمیتونه کاری بکنه بعضی ازدختراخیلی پستن اصلان براشون مهم نیس

گوشیش رمز داره دائم عوض میکنه

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
چرا مردا اینطوری شدن چرا سیر نمیشن چرا همش چشمشون دنبال این واون چرا  چرا واقعا چرا....مشکل از ...

ما کهوخیلی مشکل داشتیم و داریم بعضی پستهام هست هنوز

ما کهوخیلی مشکل داشتیم و داریم بعضی پستهام هست هنوز

اصلان دیگه هیچی بهش نگو منم چندباربه شوهرم گفتم عکس بچه هارو بزارنذاشت عکس خودشوداداشاشومیذاشت تاکه چندوقت پیش دخترعمه ام گفت چراعکس بچه هارونمیزاری دیگه همونجادیدم داره عکس میزاره منم هیچی نگفتم دیگه برام مهم نیس

حالامن برعکس بودم عکس خودشو باپسرمو میذاشت دخترایه اشغالم براشون مهم نبود کلی دعوا کردم که فقط عکس خودشو بذاره بهش گفتم من رو پسرم غیرت دارم نمیخام چشایه هرزشون بچمو ببینن حریم شخصیمه بعد دیگه با هرزه ها کات کرد 

پریسان دختر سمنان
حالامن برعکس بودم عکس خودشو باپسرمو میذاشت دخترایه اشغالم براشون مهم نبود کلی دعوا کردم که فقط عکس خ ...

خداروشکر کات کرد 

من بدی زیاد ازش دیدم 

موندم چکار کنم

بهش فرصت بدم یا برم کلا 

اصلان دیگه هیچی بهش نگو منم چندباربه شوهرم گفتم عکس بچه هارو بزارنذاشت عکس خودشوداداشاشومیذاشت تاکه ...

با کسی هم چت میکنه؟

چت همون خیانته اصلا تو کتم نمیره ببخشم

آخرش میشه رابطه دیگه

با کسی هم چت میکنه؟ چت همون خیانته اصلا تو کتم نمیره ببخشم آخرش میشه رابطه دیگه

چت که نه تواینستابعضی ازلایواپست میزاربدم میاد اونم چیزبدی نمیگه ولی من دوست ندارم ببینه خودشم اهل خیانت نیست 

ی کاری کن گوشیش از بین بره مثلا از جوی رد شدنی بزن بیوفته. ولی مردی که اینجوریه این نشد یه دختر دیگه ...

ممنون