2777
2789
عنوان

کهیر شدید

76 بازدید | 11 پست

سلام بچها ۷ساله کهیر میزنم این اواخر خیلی شدیده هرچی متخصص میرم خوب نمیشم یعنی تا دارو میخورم خوبم وقتی قطع میشه عود میکنه طب سنتی ام خیلی رفتم دیگه خسته شدم واقعا از هزینه کردن و جواب نگرفتن  کسی اینجوری بوده؟

دوره داره منم میزدم چند سال.گوجه و فلفل سیاه و گرد و خاک و پرز پتو حساسیت داشتم

تو کلینیک الرژی تست دادم گفت ب چیا حساسی

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من با کمترین ادویه،یا سیر تو غدا کهیر میزنه،باید استفاده ازین چیزا صفر کنید،طوریکه ماها هم براش غذا جدا میپزیم،اون کهیراش هرکدوم اندازه یه کف دست میشه گاهی،دکتر میگفت خطرناکه،یموقع اگه تو گلو بریزه،باعث خفگی میشه

ماستچکیده شیرین،با گل ختمی تو حموم به بدن گرفته بشه خوبه

شاید به چیزی حساسیت داری ؟ من شوهرم یه بار شدیدا کهیر زد به حدی که تا صبح بیمارستان بودیم . یه بار دیگه که اینجوری شد فهمیدیم به آموکسی کلاو یا همون قرص چرک خشک کن حساسیت داشته . حالا واسه شما شاید خوراکی چیزی باشه . 

شاید به چیزی حساسیت داری ؟ من شوهرم یه بار شدیدا کهیر زد به حدی که تا صبح بیمارستان بودیم . یه بار د ...

من کلا تو پرهیزم و از عوامل حساسیت زا دوری میکنم و پرهیز غذایی دقیقم دارم ولی بازم کهیر میزنم

شما چند سال میزدید ؟ چکار کردی ک خوب شدی؟

منم شیش هفت سال

ی مدت چیزایی ک حساسیت داشتم رو رعایت کردم خود ب خود خوب شد دیگه کهیر نزدم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
منم شیش هفت سال ی مدت چیزایی ک حساسیت داشتم رو رعایت کردم خود ب خود خوب شد دیگه کهیر نزدم

من الان ماهی ادویه جات فست فود نوشابه و.. نمیخورم  شما چند وقت رعایت کردی؟ من کلی داروی کورتونم مصرف میکنم

من الان ماهی ادویه جات فست فود نوشابه و.. نمیخورم  شما چند وقت رعایت کردی؟ من کلی داروی کورتونم ...

کورتون استفاده نکن دختر برا استخونا خوب نیس

دوره داره خودش خوب میشه والا دقیق نمیدونم مراعات میکردم بعد ی مدت متوجه شدم دیگه کهیر نمیزنم

کورتون استفاده نکن دختر برا استخونا خوب نیس دوره داره خودش خوب میشه والا دقیق نمیدونم مراعات میکردم ...

بخدا دیگه خسته شدم خیلی سخته بعضی وقتا ارزوی مرگ میکنم همش ورم دارم و قرمزی و خارش شدید خیلی ام هزینه کردم ولی خب هیچی ب هیچی