2777
2789
عنوان

النگوی دخترم + عکس النگوهاش😍

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم ولی خواهر من اینهمه النگو برای بچه چه معنایی داره

دو ماه پیش عروسی بودیم دختر دوستم ۶ تا النگو دستش بود اینم اونو دید گیر داد چرا من ندارم النگوش کوچک شده بود خلاصه اونقدر گفت تا یکی یکی براش خریدم تازه میگفت ده تا میخوام 😆 ۶ سالشه دخترم 

کلا عروسی به عروسی طلا بندازه و تمام

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
داری با این النگوها رسمن براش دشمنی درست میکنی نکن دستش این همه طلا اعصابم خورد شد براش شما میفهمی ب ...

چرااااا دشمن ؟!؟!؟!؟

فقط عروسی بندازه سالی یکبار ،بعد هم گفتم که خودش دست بچه ها دیده که دارن خوشش اومده ، خودش اصرار داره

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

النگو قبلیش تک پوش بود مث این ولی کوچک شده ، مبارکش باشه

طلاست؟؟اسی خطرناکه حواست باشه طلا برا بچه ها

اره عزیزم ، گفتم که فقط عروسی ، 

چرا سیاهه

نور اتاق خواب کمه طوسی افتاده