2777
2789
عنوان

اقدامیای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 114 پست

خیلی دلم بچه میخواد از زایمان هم میترسم ولی شوهرم سی ساله شد دلم براش میسوزه چنان ذوق داشت که عقب انداختم ولی منفی شد

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
خود داني ولي يكم روش فكر كني ميبيني اون تو لگنه و كاري به پاها نداره،مگراينكه لگنت رو بالابگيري و ش ...

خب اره دیگ ی بالشت کوچیک گذاشتم زیر با سنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دو ماهه اقدامم بار قبل یکسال و نیم اقدام بودم نشد از یه خانم دارو گرفتم همون ماه اول با خوردن دارو بدون اینکه ب تخمک گذاری و شرایط بارداری و... توجه کنم باردار شدم الانم ک بعد از دوماه حامله نشدم  رفتم دارو رو گرفتم ازش از دیروز مصرف میکنم دعا کنید مثل قبل بشه. اخه بچه اولم سقط شد. خاهرام هم با همین دارو باردار شدن

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  

من دوسال برای بارداری اقدام کردم اما تخمک هام همش ضعیف بود که باعث شد یه سقط داشته باشم که قلب بچم تشکیل نشده بود به خاطر همین ضعیف بودن تخمک بود. اما در کمال ناباوری با لطف خدا بعد دوسال با چنتا روش ساده باردار شدم اولین روزی که پریود شدم تا روز هفتم پریودم هروز خودم و شوهرم یه قاشق چای خوری سیاهدانه و عسل خوردیم بعد روزی دو دفعه با روغن سیاهدانه روی شکم و رحمم رو ماساژ دادم بعدش هفتمین روز پریودم عکس رنگی رحم انداختم و تو مدتی که پریود بودم خودمو کاملا گرم نگه داشتم و روز دوازدهم تا شونزدهم پریودم نزدیکی داشتم دوغ و ماست و غذا های سرد هم نخوردم با نگاه خدا بهم همون ماه باردار شدم الان شکر خدا هفته ی نهم هستم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود......
بچه ها من ۷ بهمن موعدمه امروز با سرگیجه شدید بیدارشدم و بعدش تهوع بنظرتون ممکنه...؟؟؟

از موعدت گزشت بیبی بزن

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
انشاالله شما هم با این روش ها باردار بشین و دلتون شاد بشه برای سلامتی نی نی تو شکم من هم دعا کنین

ایشالاک توونینیت همیشه سلامت باشین

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
سلام من دو ماهه اقدامم بار قبل یکسال و نیم اقدام بودم نشد از یه خانم دارو گرفتم همون ماه اول با خورد ...

ایشالا بزودی خبر بارداریتوبدی