2777
2789
عنوان

اقدامیای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 114 پست
قبلا پریودام  ۳۷روزه بود اما بخاطر تنبلی شش ماه دارو استفاده میکردم ک پریودام۳۰روزه شد این ماهم ...

۱۰روز بعد موعد

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه بار اول عقب انداختم بی بی چک منفی بود روز هفتم از هم منفی بود فردا میشه یازده روز که پریود ن ...

البته اونروز صورتی فرداش قرمز رنگ فرداش هیچی شب که پروژه رفتیم همونجا لکه دیدم تاسه چار روز لک بود روز موعدم هم که 20 دی بود یه لکه کوچیک زرو قهوه‌ای رو شن دیدم وتامام

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
برو سونو

امکان حاملگی هست آزمایش هشت دهم بود حتی یک نبود

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
نه

من فک میکنم شوهرم کم خونی داشته باشه..خودم چکاپ دادم و نزدیک دوماهه دارم فولیک اسید و ویتامین ای مصرف میکنم.واصلا به اینکه به شوهرمم بگم بره چکاپ بده فکر نکردم

حالا که میخوام اقدام کنم فکرم مشغول شده که نکنه شوهرم کم خونی داشته باشه چون پارسال تو آزمایشات ازدواجمون یه  کم  کم خونی داشت که باید قرص آهن مصرف میکرد

حالا اگه کم خون باشه رو اقدام نتیجه منفی میزاره؟

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
حتما عزیزم انشالله شما هم زود مامان شی.بخدا اول برا بقیه دعا میکنم بعد برا خودم

ممنون گلم 

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
من فک میکنم شوهرم کم خونی داشته باشه..خودم چکاپ دادم و نزدیک دوماهه دارم فولیک اسید و ویتامین ای مصر ...

ن عزیزم کم خونی هیچ ربطی نداره خیالت راحت

شماهم واسه من دعا کن😘

چشم ب نیت همه یه ایت الکرسی میخونم

فدات😘

خدانکنه عزیزم

سونوگرافی مشهد چنده کسی میدونه