nana_maloossss مدیر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4405 عنوان ۳۰ گیگ بسته خریدم😫😫😫😫 | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 21 پست شبانسشبا چجوری استفاده کنم که بابام نفهمه؟اگه برم زیر پتو هم خفه میشم هم نورش خیلی ضایعس ترفندی دارید شما؟😬آخه خیلی حساسه 😁شبا سرم تو گوشی باشه میاد بالاسرم میگه بدبخت کور شدی لطفا کانالای تل گرام که فیلم و سریال داره معرفی کنید😍😘 با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈ 1398/10/29 | 20:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4405 حالا همه براشون سوال میشه که مگه پیش بابات اینا میخوابی هنوز😎 عجب غلطی کردم همون اول توضیح ندادم جدا میخوابم😂😂😂😂😂 با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
pegahhh عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 1358 نه😂😂😂یه شب اتفاقی اومد دید تو گوشی ام حالا حس میکنم بعضی شبا میاد سرمیزنه خب در اتاقتو ببند كه درو خواست باز كنه بفهمي. بعدشم بهش بگو نصف شب نيا تو اتاقم يهو از خواب ميپرم ميبينمت تو تاريكي ميترسم
بهاره۷۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 9651 یه بار اومد بالاسرم😅داشتم رمان میخوندم گوشیمو گرفت همش میگم خوب شد کاردیگه نمیکردم یه برنامه هس نور گوشی رو کم میکنه اصلا معلوم نیاونو دانلود کن برا شبا خیلی خوبهبا چ خطی گرفتی چقد شد وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
77saba عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 14089 نه شبا میاد سرمیزنه میره😄 وااای چه بابای باحالی چه حالی داره😂😂😂😂 خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4405 خب در اتاقتو ببند كه درو خواست باز كنه بفهمي. بعدشم بهش بگو نصف شب نيا تو اتاقم يهو از خواب ميپرم مي ... فکر خوبیه😂😂😂اتفاقا ترسوام هستم شبا تو خواب جیییغ میزنم دوبار که اومد جیغ زدم دیگه نمیاد😍😀 با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4405 وااای چه بابای باحالی چه حالی داره😂😂😂😂 خودش نصفه شبا آنلاین میشهبه خاطر همین شبا آنلاینه😪 با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4405 یه برنامه هس نور گوشی رو کم میکنه اصلا معلوم نی اونو دانلود کن برا شبا خیلی خوبه با چ خطی گرفتی&nb ... با ایرانسل نه تومن دوشب تا هفت صب با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈