2777
2789
عنوان

۳۰ گیگ بسته خریدم😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 21 پست
حالا همه براشون سوال میشه که مگه پیش بابات اینا میخوابی هنوز😎

عجب غلطی کردم همون اول توضیح ندادم جدا میخوابم😂😂😂😂😂

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
نه😂😂😂یه شب اتفاقی اومد دید تو گوشی ام حالا حس میکنم بعضی شبا میاد سرمیزنه

خب در اتاقتو ببند كه درو خواست باز كنه بفهمي. بعدشم بهش بگو نصف شب نيا تو اتاقم يهو از خواب ميپرم ميبينمت تو تاريكي ميترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار اومد بالاسرم😅داشتم رمان میخوندم گوشیمو گرفت همش میگم خوب شد کاردیگه نمیکردم

یه برنامه هس نور گوشی رو کم میکنه اصلا معلوم نی

اونو دانلود کن برا شبا خیلی خوبه

با چ خطی گرفتی 

چقد شد

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
خب در اتاقتو ببند كه درو خواست باز كنه بفهمي. بعدشم بهش بگو نصف شب نيا تو اتاقم يهو از خواب ميپرم مي ...

فکر خوبیه😂😂😂اتفاقا ترسوام هستم شبا تو خواب جیییغ میزنم دوبار که اومد جیغ زدم دیگه نمیاد😍😀

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
وااای چه بابای باحالی چه حالی داره😂😂😂😂

خودش نصفه شبا آنلاین میشه

به خاطر همین شبا آنلاینه😪

یه برنامه هس نور گوشی رو کم میکنه اصلا معلوم نی اونو دانلود کن برا شبا خیلی خوبه با چ خطی گرفتی&nb ...

با ایرانسل نه تومن دوشب تا هفت صب