2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوهفته گذشته البته سیکلام نامنظمه دیروز بیبی چک روژان گذاشتم مثبت شد امرپز بازم گذاشتم منفی شد نه ...

چجوری ممکنه آخه حتما مثبتی دیگه دومی رو کی گذاشتی شاید ادرارت رقیق بوده 

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
منم خیلی تو فکرم خیلی سخته

عزیزم ان شاالله باردار باشی 

اگه سیکلات منظمه روز موعدت با اولین ادار صبح بیبی بذار معلو میشه من قبلا سیکلام منظم بود دوتا بارداریم روز موعدم مثبت میشد ولی متاسفانه سقط میشن 

😊
چجوری ممکنه آخه حتما مثبتی دیگه دومی رو کی گذاشتی شاید ادرارت رقیق بوده 

دومی رو عصر گذاشتم 

اره شاید رقیق بوده 

شاید فردا رفتم آزمایش دیگه نمیتونم بلاتکلیف بمونم 

😊
من ماه قبل ۱۷پریودشدم ولی این ماه هنوزنشدم،مال من همیشه نامنظمه چندروزقبل بی بی چک گذاشتم منفی شد دی ...

من 4 روز بعد موعدم گذاشتم منفی شد چند روز بعدش لک صورتی رنگ دیدم از اونموقع هم علایم بارداری دارم دیروز مثبت شد امروز باز منفی شد 😞

شما تنبلی دارین که نامنظمه؟ 

😊
من 4 روز بعد موعدم گذاشتم منفی شد چند روز بعدش لک صورتی رنگ دیدم از اونموقع هم علایم بارداری دارم دی ...

بله،منم یکم سینه سمت چپم تیرمیکشه وکمرمم بعضی وقتادردمیکنه همش میگم الانه که پریودبشم،ان شااالله که شماباردارین

بله،منم یکم سینه سمت چپم تیرمیکشه وکمرمم بعضی وقتادردمیکنه همش میگم الانه که پریودبشم،ان شااالله که ...

من چند روز ترشحات آبکی شفاف خیلی داشتم ولی الان کم شده 

ممنون ان شاالله شما هم باردار باشین 

😊
دومی رو عصر گذاشتم  اره شاید رقیق بوده  شاید فردا رفتم آزمایش دیگه نمیتونم بلاتکلیف بمون ...

انشاللا بارداری.از کی اقدامی؟

من 4 روز بعد موعدم گذاشتم منفی شد چند روز بعدش لک صورتی رنگ دیدم از اونموقع هم علایم بارداری دارم دی ...

اون لکه جایگزینی هستش حتما