keloe مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 102 عنوان کپسول لوتوژل 592 بازدید | 6 پست سلام دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید من دیشب کپسول لوتوژل خوردم خیلی حالم بد شد دکتر گفت بزار تو رحمت ولی میترسم نمیدونم چیکار کنم وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره 1398/10/29 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8869 چرا حالت بد شد؟بارداری؟ میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
keloe مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 102 چرا حالت بد شد؟ بارداری؟ آی یو آی کردم دکتر گفت از پنج روز بعدش بخور.وقتی خوردم فشارم خیلی اومد پایین حالت تهو سرگیجه گرفتم وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره
keloe مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 102 اگه حالت بد شدو سرگيجه گرفتي ب صورت واژينال استفاده كن یعنی واژینال استفاده کنم حالم بد نمیشه ? انقدر دیشب حالم بد شد میترسم استفاده کنم وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره
چيكو عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2736 یعنی واژینال استفاده کنم حالم بد نمیشه ? انقدر دیشب حالم بد شد میترسم استفاده کنم نه عزيزم بد نميشه
keloe مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 102 نه عزيزم بد نميشه باشه .ممنون عزیزم لطف کردی وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره