taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 عنوان دور سر نوزاد 63 بازدید | 6 پست بچم سه ماه و ده روزشه بدو تولد دور سرش ۳۴بود دو هفته پیش به زور ۳۸الانم ۳۸ دیروز سونو از مغزش کردم گفت طببعیه یه سری ازمایشم دادم جوابش فلا نیومده دکتر گفت حداقل باید ۴۰باشه دارم از نگرانی میمیرم 1398/10/29 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازان6 عضویت: 1391/05/11 تعداد پست: 10870 دور سر دختر منم کم بود ولی دکتر کفت چون همه چیزش نرماله مشکلی نداره الان هفت ماهشه دور سرش فکر کنم ۴۱ یا ۴۲ هست موقع تولد ۳۵ بود دور سر ارثی هم میتونه باشه حالا یا خودتون یا همسرتون سرتون کوچیک باشه مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت....
taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 دور سر دختر منم کم بود ولی دکتر کفت چون همه چیزش نرماله مشکلی نداره الان هفت ماهشه دور سرش فکر ... دور سر من و همسرم معمولیه , شما یادتون میاد دخترت سه ماهش بود چند بود دور سرش من خیلی نگرانم
نازان6 عضویت: 1391/05/11 تعداد پست: 10870 دور سر من و همسرم معمولیه , شما یادتون میاد دخترت سه ماهش بود چند بود دور سرش من خیلی نگ ... سه ماهگی باید ۴۱ بود ولی ۳۹ بود یا ۳۹ و نیم دقیق یادم نیست ولی دکترش گفت واکنشاش و هوشیاریش خوبه مشکلی نداره مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت....
نازان6 عضویت: 1391/05/11 تعداد پست: 10870 توسه ماه اول ماهی دو سانت باید رشد کنه یعنی پایان سه ماهگی شش سانت ولی دور سر دخترم فقط چهارسانت رشد کرده بود ولی دکترش میگفت طبیعیه مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت....
taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 سه ماهگی باید ۴۱ بود ولی ۳۹ بود یا ۳۹ و نیم دقیق یادم نیست ولی دکترش گفت واکنشاش و هوشیاریش خوبه مشک ... اگه تهرانی میشه ادرس دکترشو بدی ممنون