2777
2789
عنوان

جنایت نامادری

2237 بازدید | 50 پست

خانمهاوآقایونی که راحت طلاق میگیرین وطلاق میدین وطفل معصومهاتونو میسپارین دست نامادری (با احترام بانامادری هاییکه ازمادربهترن)بخونین این جریانو ازیک روزنامه یامجله قدیمی،شایدتوی تصمیم به طلاق صرف نظرکردید.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لایکم کن😢

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

شما هميشه به همه ي مسائل انقدر مطلق نگاه ميكنين؟؟؟

اولا اين جريان برا خيلي سال پيشه

بعدم همرو با يه چوب نميزنن

ميشناسم كسايي كه نامادري ان ولي از مادر واقعي بچه مادرتر بودن

اينارو نزار اينجا

بعضي وقتا طلاق بهترين راهه برا يه سري از زندگيت

بمونن هم زندگی خودشون نابود میشه اینجا مرد هم مقصره نه زن 😒 این چه حرفیه میزنی آخه ؟ میخوای عذاب وجدان بدی که بمونن بسوزن و بسازن؟

♥🤵👰♥ 💃آهاااای 📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

واااای اتیش گرفتم توروخدانذارین سایت خدالعنتش کنه الهی عذاب بکشه الهی من فدای اون بچه بشم چ زجری کشیده هردفعه الهی ب بدترین شکل ممکنه عذاب بکشه زجرکش بشه   

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi