2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارم لطفا بیایید 😭

358 بازدید | 40 پست

دیروز باشوهرم قهر بودم زیر پتو افتاده بودم دخترم ۵سالشه رفته بود دستشوی ببخشید اسهال بوده بود جیش کرده بود پشتشم کثیف شده بود متوجه نشده بودلباسشو کشیده بود بالا بعد اومده بود بیرون ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واویلا اونقد بده ادم همش میگه الان کجارو بشورم کجارو پاک کنم  

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi

خب بچه ت رو آب بکش

لباسش رو عوض کن

چون مطمعن نیستی جایی رو نجس کرده یا نه همه جا پاکه

مگه جایی رو ببینی که عین نجاست داره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

دیده بود پشتش کثیفه نشسته بود کنار تخت شلوارش دراورده بود اومد بالا سرمن دیدم شلوار وپا وپیرهنش کثیف شده بردمش حمام بدنش شستم لباسشم شستم دوباره رفتم زیر پتو چون باشوهرم قهر بودم

حالا چرا هی زیر پتو میرفتی؟؟

😂

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
حالا چرا هی زیر پتو میرفتی؟؟

چون باشوهرش قهربوده😁😁😁🤦‍♀️

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
2790
2778
2791
2779
2792